Tennis Tracker: Wimbledon spoznáva semifinalistov, Swiateková zlyhala. Postup Jamrichovej

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Wimbledon spoznáva semifinalistov, Swiateková zlyhala. Postup Jamrichovej

Aktualizované
Djokovič vyzve vo štvrťfinále Wimbledonu Sinnera.
Djokovič vyzve vo štvrťfinále Wimbledonu Sinnera.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, sociálne siete - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo všetko sa stalo a deje 11. júla?

21:20 - Srbský tenista Novak Djokovič postúpil do dvanásteho semifinále dvojhry na grandslamovom turnaji vo Wimbledone.

19:22 - Taliansky tenista Jannik Sinner postúpil do prvého singlového grandslamového semifinále. Vo štvrťfinále wimbledonskej dvojhry ako ôsmy nasadený hráč zvíťazil nad Rusom Romanom Safiullinom 6:4, 3:6, 6:2, 6:2. V dueli o finále nastúpi proti víťazovi súboja medzi druhým nasadeným obhajcom titulu Novakom Djokovičovom a Rusom Andrejom Rubľovom.

19:12 - Slovenská tenistka Renáta Jamrichová s Taliankou Federicou Urgesiovou postúpili do 2. kola juniorskej štvorhry na grandslamovom turnaji vo Wimbledone. Šampiónky Australian Open zdolali v prvom kole ako nasadené dvojky rumunsko-americký pár Mara Gaeová, Ariana Anazagastyová-Pursoová 7:6 (4), 6:4.

Ďalšia Slovenka Nina Vargová s Češkou Nikolou Bartůňkovou rovnako uspeli v úvodnom kole. Nasadené sedmičky zvíťazili nad americko-dánskym párom Theadora Rabmanová, Rebecca Munková Mortensenová 6:2, 6:3.

Jamrichová si na trávnatom podujatí úspešne počína aj vo dvojhre, keď postúpila do osemfinále. V súboji o postup do štvrťfinále si v stredu zmeria sily s Dánkou Mortensenovou.

17:40 - Ukrajinská tenistka Jelina Svitolinová sa postarala o najväčšie prekvapenie tohtoročného Wimbledonu. V utorkovom štvrťfinále dvojhry vyradila svetovú i nasadenú jednotkou Poľku Igu Swiatekovú v troch setoch 7:5, 6:7 (5), 6:2. Viac sa dočítate v článku.

16:31 - Markéta  Vondroušová opäť dokázala zlepšiť svoje wimbledonské maximum. V osobne druhom grandslamovom štvrťfinále bývalá finalistka French Open zdolala svetovú štvorku Jessicu Pegulaovú 6:4, 2:6, 6:4, hoci v rozhodujúcom sete prehrávala už 1:4. Viac v článku.

14:20 - Venus Williamsová je ďalšou držiteľkou divokej karty na turnaji WTA 1000, ktorý sa koná od 4. do 13. augusta v Kanade. 

06:32 - Mladú slovenskú tenistku Renátu Jamrichovú čaká na Wimbledone prvé kolo juniorskej štvorhry. Po boku Talianky Federicy Urgesiovej nastúpi proti americko-rumunskému páru Anazagasty-Pursoo - Gaeová.

06:20 - V utorok sú vo Wimbledone na programe štyri štvrťfinálové zápasy. Najslávnejší z kvarteta grandslamových turnajov ponúkne dva duely mužskej dvojhry a rovnaký počet stretov v ženskej časti. V akcii budú Novak Djokovič, Iga Swiateková a tiež Markéta Vondroušová, ktorá na anglickej tráve nastúpi proti Američanke Jessice Pegulaovej