Tennis Tracker: Odložený zápas Jamrichovej, ďalšie finále pre Djokoviča

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Odložený zápas Jamrichovej, ďalšie finále pre Djokoviča

Aktualizované
Djokovič sa stretne s odhodlaným Talianom.
Djokovič sa stretne s odhodlaným Talianom.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, sociálne siete - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo všetko sa stalo a deje 14. júla?

21:07 - Renáta Jamrichová si musí na semifinálový duel prestížneho Grand Slamu s Američankou Clervie Ngounoueovou počkať do soboty 15. júla. Dôvodom je nepriaznivé počasie.

19:56 - Vo finále mužskej dvojhry na grandslamovom turnaji vo Wimbledone sa stretnú najvyššie nasadení hráči Španiel Carlos Alcaraz a Srb Novak Djokovič. Alcaraz zdolal v druhom piatkovom semifinálovom súboji ruského tenistu Daniila Medvedeva 6:3, 6:3, 6:3.

17:35 - Novak Djokovič zdolal v semifinále Wimbledonu Jannika Sinnera 6:3, 6:4, 7:6 a pokračuje v snahe prekonať rekord Margaret Courtovej v počte grandslamových trofejí a vyrovnať rekord Rogera Federera v počte slávnych turnajov. Majiteľ 23 grandslamových vavrínov si zahrá svoje 35. finále na "majoroch". Viac sa dočítate v článku.

15:40 - Vo finále štvorhry žien na grandslamovom turnaji vo Wimbledone sa stretnú taiwansko-česká tenisová dvojica Hsieh Su-wei, Barbora Strýcová a austrálsko-belgické duo Storm Hunterová, Elise Mertensová.

Hsieh Su-wei so Strýcovou zdolali v piatkovom semifinále česko-španielsku dvojicu Marie Bouzková, Sara Sorribesová Tormová 6:4, 6:1. Tretí najvyššie nasadený pár Hunterová, Mertensová zvíťazil nad americko-čínskou dvojicou Caroline Dolehideová, Šuaj Čang za necelú hodinu hladko 6:1, 6:1.

6:48 - Slovenská tenisová nádej Renáta Jamrichová preukazuje na kurtoch anglického Grand Slamu výbornú formu. V dvojhre dievčat si zahrá semifinále proti Američanke Clervie Ngounoueovej. Do rovnakej fázy turnaja sa dostala aj v štvorhre - so spoluhráčkou Federicou Urgesiovou nastúpia proti českému páru Kovačková - Samsonová.

6:25 - Wimbledon čaká semifinále mužskej dvojhry. V prvom dueli Novak Djokovič vyzve debutanta v boji o grandslamové finále Jannika Sinnera, druhý zápas proti sebe postaví svetovú jednotku Carlosa Alcaraza a tretieho hráča rebríčka ATP Daniila Medvedeva