Tennis Tracker: Hrunčáková a Šramková postúpili, úspešná aj Čepelová

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Tennis Tracker: Hrunčáková a Šramková postúpili, úspešná aj Čepelová
Aktualizované
Vo Wimbledone budú v utorok bojovať ženy.
Vo Wimbledone budú v utorok bojovať ženy.wimbledon.com
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, sociálne siete - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo všetko sa stalo a deje 27. júna?

21:35 - Jana Čepelová postúpila do druhého kola kvalifikácie na grandslamový turnaj vo Wimbledone. Tridsaťročná hráčka, ktorá sa do súťažného kolotoča vrátila po vyše dvojročnej prestávke, vyradila v úvodnom eliminačnom kole šiestu nasadenú Srbku Olgu Danilovičovú (93. WTA) a zvíťazila 7:5, 7:6 za 109 minút. Jej súperkou v boji o postup do finále bude Nemka Laura Siegemundová (154. WTA).

20:15 - Svetová štvorka Jessica Pegulaová vstúpila do prípravy na Wimbledon víťazstvom 6:3, 6:4 nad Číňankou Qinwen Zheng v Eastbourne. V druhom kole sa americká favoritka stretne s kolumbijskou kvalifikantkou Camilou Osoriovou.

Zostrih víťazného zápasu Pegulaovej.
Flashscore

16:52 - Caroline Garciová si v Eastbourne poradila s Madison Brengleovou 6:1, 7:5 a môže si vylepšiť svoje turnajové maximum. Nasadená dvojka a svetová päťka sa o svoje premiérové štvrťfinále na tomto podujatí stretne s ďalšou kvalifikantkou Anou Bogdanovou.

Zostrih zápasu Brengleová - Garciová
Flashscore

16:20 - Mikael Ymer má za sebou vydarený vstup do turnaja v Eastbourne, keď po viac ako dvoch hodinách zdolal deviateho nasadeného Holanďanka Botica van de Zandschulpa 3:6, 6:4, 6:2. Švédsky hráč sa v ďalšom kole stretne s domácim reprezentantom Liamom Broadym.

Zostrih zápasu Ymer - van de Zandschulp
Flashscore

15:28 - Po Petre Kvitovej sa zo záverečnej generálky v Eastbourne na poslednú chvíľu odhlásila aj Barbora Krejčíková. Aj ďalšia česká grandslamová šampiónka hrala v nedeľu finále jedného z predchádzajúcich turnajov a zrejme si chce pred blížiacim sa Wimbledonom viac oddýchnuť.

15:15 - Barbora Strýcová vstúpila do hlavnej súťaže v Eastbourne ako lucky loser po odstúpení minuloročnej šampiónky Petry Kvitovej, ale proti Jelene Ostapenkovej neprekvapila. S minuloročnou finalistkou, ktorá má za sebou už šesť zápasov bez prehry, prehrala 4:6, 3:6.

Zostrih zápasu Strýcová - Ostapenková
Flashscore

14:45 - Rebbeca Šramková zvíťazila nad Bieloruskou Irinou Šimanovičovou 6:3, 5:7, 7:5 a postúpila do semifinále wimbledonskej kvalifikácie. V treťom sete otočila z 1:4, za stavu 4:5 odvrátila mečbal. V ďalšom stretnutí nastúpi proti tretej nasadenej Clare Tausonovej z Dánska.

14:04 -  Ons Džabúrová postúpila do 2. kola na turnaji WTA v Eastbourne. Tunisanka si poradila s talianskou kvalifikantkou Jasmine Paoliniovou pomerom 6:3, 6:2. 

Zostrih zápasu Paoliniová - Džabúrová
Flashscore

14:00 - Američan Mackenzie McDonald zvíťazil v 1. kole dvojhry na turnaji ATP v Eastbourne nad Talianom Marcom Cecchinatom 6:3, 6:3.

13:49 - Francúzska tenistka Varvara Gračevová postúpila do štvrťfinále dvojhry na turnaji WTA v nemeckom Bad Homburgu po víťazstve 6:2, 7:5 nad Taliankou Sarou Erraniovou.

13:02 - Viktória Hrunčáková postúpila do semifinále kvalifikácie dvojhry na grandslamovom turnaji vo Wimbledone. V prvom kole zdolala Paulu Ormaecheovú z Argentíny v dvoch setoch 6:2, 6:1. Jej ďalšou súperkou bude víťazka zápasu medzi Slovinkou Polonou Hercogovou a Jaimee Fourlisovou z Austrálie.

12:35 - Petra Kvitová chvíľu pred zápasom prvého kola v Eastbourne odstúpila z turnaja a neobháji svoj minuloročný triumf. Víťazka predchádzajúceho ročníka a finalistka toho minulého Jelena Ostapenková bude teda hrať proti lucky loserke Barbore Strýcovej.

10:05 - Alexander Bublik sa po životnom triumfe na turnaji ATP 500 v Halle odhlásil z wimbledonskej generálky na Malorke. Kazašský tenista sa rozhodol vziať si niekoľko dní na oddych pred trávnatým Grand Slamom v All England Clube. Jeho miesto zaujme Francúz Arthur Rinderknech, ktorý ako lucky loser vyzve v prvom kole domáceho Alberta Ramosa.

06:36 - Ženy budú bojovať o miesto v hlavnej súťaži Wimbledonu. O prienik na slávny Grand Slam sa pokúsia aj tri slovenské tenistky. Viktória Hrunčáková vyzve argentínsku oponentku Paulu Ormaecheaovú, Rebecca Šramková si zmeria sily s Bieloruskou Irynou Šymanovičovou a súperkou Jany Čepelovej bude Olga Danilovičová. Kým ženy dostanú v utorok prednosť na trávnatých dvorcoch v Londýne, muži budú ladiť formu v Eastbourne.