Tennis Tracker: Alcaraz pokračuje v nepresvedčivej príprave, Swiateková do semifinále

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Alcaraz pokračuje v nepresvedčivej príprave, Swiateková do semifinále

Aktualizované
Alcaraz piatykrát v rade absolvoval trojsetový zápas.
Alcaraz piatykrát v rade absolvoval trojsetový zápas.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 18. augusta?

23:23 - Carlos Alcaraz pokračuje v nepresvedčivých výkonoch pred obhajobou titulu na US Open a piatykrát v rade musel ísť do troch setov. Austrálskeho kvalifikanta Maxa Purcella zdolal po viac ako dvoch hodinách 4:6, 6:3, 6:4. Dvadsaťročný Španiel si o finále a zaistenie pozície svetovej jednotky na grandslamovom turnaji v New Yorku zahrá opäť po týždni proti Poliakovi Hubertovi Hurkaczovi (h2h 2-0).

Zostrih zápasu Alcaraz - Purcell
Flashscore

22:20 - Coco Gauffová na domácom turnaji WTA 1000 v Cincinnati zdolala Talianku Jasmin Paoliniovú hladko 6:3, 6:2 a vyhrala ôsmy z deviatich zápasov na US Open Series. O svoje siedme finále si 19-ročná Američanka zahrá proti svetovej jednotke Ige Swiatekovej (h2h 0-7), ktorá v siedmich dueloch nestratila ani set.

Zostrih zápasu Paoliniová - Gauffová
Flashscore

20:30 - Hubert Hurkacz zdolal v Cincinnati austrálskeho lucky losera Alexeja Popyrina 6:1, 7:6, keď odvrátil setbal a využil až siedmy mečbal. V treťom vzájomnom zápase s ním nestratil ani set. O svoje tretie finále na turnaji Masters 1000 si 26-ročný Poliak zahrá proti svetovej jednotke Carlosovi Alcarazovi alebo ďalšiemu Austrálčanovi Maxovi Purcellovi.

Zostrih zápasu Hurkacz - Popyrin
Flashscore

20:05 - Dvadsaťdvaročná Poľka Iga Swiateková je piatou hráčkou, ktorá na turnajoch WTA na tvrdom povrchu vyhrala prvých 14 štvrťfinále.

19:35 - Český duel vo štvrťfinále turnaja WTA 1000 v Cincinnati trval len niekoľko minút. Marie Bouzková skrečovala zápas Karolíne Muchovej po prehratých prvých troch gemoch pre bolesti chrbta. O svoje štvrté finále si zahrá proti Aryne Sabalenkovej alebo Ons Džabúrovej.

19:10 - Markéta Vondroušová nezískala svoj prvý skalp svetovej jednotky. Vo štvrťfinále turnaja WTA 1000 v Cincinnati prehrala s Poľkou Igou Swiatekovou 6:7, 1:6, hoci v prvom sete viedla 5:3 a dvakrát bola dve loptičky od zisku setu.

Zostrih zápasu Swiateková - Vondroušová
Flashscore

16:05 - Dvaja austrálski tenisti sú po 21 rokoch vo štvrťfinále turnaja Masters 1000. V Cincinnati sa to podarilo Maxovi Purcellovi a Alexejovi Popyrinovi a pre oboch to bude v piatok štvrťfinálová premiéra na takto veľkom podujatí. Naposledy sa to podarilo Lleytonovi Hewittovi a Waynovi Arthursovi v roku 2002 v Ohiu.

13:30 - Ak Venus Williamsová nastúpi za necelé dva týždne na zápas na US Open, bude to jej 24. účasť v hlavnej súťaži newyorského grandslamu, ktorou vylepší vlastný rekord.

07:00 - Anna Karolína Schmiedlová sa v kolumbijskej Barranquille prebojovala do semifinále. Nasadená dvojka turnaja si poradila s osmičkou z Brazílie Laurou Pigossiovou za dve hodiny a štyri minúty 6:3, 2:6 a 6:2. O finále si rodáčka z Košíc zahrá s nenasadenou Francúzkou Fionou Ferrovou v noci z piatka na sobotu od 02:00. 

06:20 - V piatok sa v Cincinnati sa opäť predstaví Carlos Alcaraz, ktorý vyzve Maxa Purcella, nočný zápas ponúkne atraktívny duel medzi Fritzom a Djokovičom. Medzi ženami bude pútať pozornosť okrem českého derby aj stret medzi Džabúrovou a Sabalenkovou.

03:30 - Osemnásťročná Linda Nosková vo svojom prvom osemfinále na turnajoch WTA 1000 neprekvapila. Proti domácej sedmičke Coco Gauffovej prehrala pri svojom podaní všetkých osem gemov a s o rok staršou Američankou ťahala za kratší koniec po rezultáte 4:6, 0:6.

03:00 - Svetová dvojka Aryna Sabalenková vyprevadila z podujatia WTA 1000 v Cincinnati Dariu Kasatkinovú po výsledku dvakrát 6:3 a zlepšila si bilanciu na 4:2. V repríze wimbledonského semifinále s Tunisankou Ons Džabúrovou, ktorá ukončila cestu Chorvátky Donny Vekičovej, bude chcieť zopakovať vlaňajší výsledok a odplatiť súperke prehru z grandslamu.

02:00 - Carlos Alcaraz po šiestich dňoch opäť narazil na Tommyho Paula a dokázal mu odplatiť prehru z Toronta. Svetová jednotka sa v odvete na víťaztvo musela nadrieť, Američana porazila v dažďom prerušovanom semifinále 7:6 (6), 6:7 (0), 6:3 a po viac ako trojhodinovej napínavej bitke vyrovnala bilanciu vzájomných súbojov na 2:2. Vo štvrťfinále sa Španiel stretne s austrálskym prekvapením turnaja Maxom Purcellom.

01:00 - Po Markéte Vondroušovej a Karolíne Muchovej uspela z Češiek v dažďom prerušovanom dueli aj Marie Bouzková, ktorá deklasovala 6:4, 6:0 domácu svetovú trojku Jessicu Pegulovú. Hráčku TOP 10 zdolala desiatykrát v kariére a vôbec prvýkrát premenila mečbal proti hráčke TOP 3. Dvadsaťpäťročná tenistka, ktorá si tak na US Open zabezpečila pozíciu nasadenej hráčky, sa v boji o semifinále stretne s krajankou Muchovou.