Tennis Tracker: Rune sa vzdal a opäť prehral, Schmiedlovej výhra v Kolumbii

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Rune sa vzdal a opäť prehral, Schmiedlovej výhra v Kolumbii

Aktualizované
Holger Rune prehral piaty zápas v rade.
Holger Rune prehral piaty zápas v rade.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 17. augusta?

23:07 - Najvyššie nasadená Iga Swiateková z Poľska prešla cez Číňanku Čeng Čchin-wen po setoch 3:6, 6:1 a 6:1 a postúpila do štvrťfinále turnaja v Cincinnati.

Zostrih víťazného duelu Swiatekovej.
Flashscore

22:17 - Svetová štvorka Jelena Rybakinová len jedenásť dní pred začiatkom US Open skrečovala zápas v Cincinnati. Kazašská tenistka v osemfinále turnaja WTA 1000 pre bolesti v pravom ramene vzdala za stavu 6:4 a 2:5 duel proti Yasmine Paoliniovej. Talianka sa vo svojom najväčšom štvrťfinále stretne buď s Lindou Noskovou, alebo Coco Gauffovou.

20:41 - Karolína Muchová zdolala v Cincinnati svoju tretiu súperku po trojsetovej bitke napriek pretrvávajúcim bolestiam brušného svalstva. Nad Grékyňou Mariou Sakkariovou zvíťazila 6:3, 2:6, 6:3 a vyhrala štvrtý zápas za sebou. Vo štvrťfinále sa 26-ročná Češka stretne s ďalšou členkou Top 10 Jessicou Pegulovou alebo krajankou Mariou Bouzkovou.

Zostrih zápasu Muchová - Sakkariová.
Flashscore

20:30 - Hubert Hurkacz vyradil oboch minuloročných finalistov v Cincinnati za dva dni. Obhajcu titulu Bornu Čoriča zdolal 6:3, 6:4, pokoril aj svetovú štvorku Stefanosa Tsitsipasa z Grécka, pripísal si prvé tohtoročné víťazstvo nad hráčom z prvej svetovej desiatky a prvýkrát po viac ako roku postúpil do štvrťfinále turnaja Masters 1000. 

19:45 - Alexander Zverev prvýkrát od svojho vážneho zranenia členka na minuloročnom Roland Garros zdolal hráča Top 10, s ktorým prehral deväť zápasov v rade. V Cincinnati zdolal Daniila Medvedeva 6:4, 5:7, 6:4. Vo štvrťfinále bude nemecký tenista favoritom proti domácemu Mackenziemu McDonaldovi alebo Francúzovi Adrianovi Mannarinovi.

18:29 - Markéta Vondroušová zdolala v Cincinnati Sloane Stephensovú 7:5, 6:3 a bez straty setu postúpila do štvrťfinále. 

Zostrih zápasu Vondroušová - Stephensová.
Flashscore

08:28 - Anna Karolína Schmiedlová postúpila do štvrťfinále dvojhry na turnaji WTA 125 v kolumbijskej Barranquille. Druhá nasadená hráčka si v 2. kole hladko poradila s domácou Emilianou Arangovou 6:0, 6:2. V súboji o postup do semifinále si zmeria sily s osmičkou pavúka Laurou Pigosiovou z Brazílie.

07:00 - Kazaška Jelena Rybakinová ako nasadená štvorka zvíťazila nad Lotyškou Jelenou Ostapenkovou 6:7 (6), 6:2, 6:4 a postúpila do osemfinále turnaja v Cincinnati.

06:25 - Bývalý tretí hráč sveta Stan Wawrinka v Cincinnati zdolal 6:3, 6:4 domácu svetovú desiatku Francesa Tiafoea, s ktorým vyhral aj štvrtý vzájomný zápas, zaznamenal druhý tohtoročný skalp hráča TOP 10 a stal sa tretím najstarším osemfinalistom turnajov Masters 1000. O prvej štvrťfinále na 'tisícke' po viac ako troch rokoch sa tridsaťosemročný švajčiarsky veterán stretne s Austrálčanom Maxom Purcellom.

Zostrih zápasu Tiafoe - Wawrinka
Flashscore

05:42 - Viktoria Azarenková nevyhrala viac ako jeden zápas na 11 z posledných 12 turnajov. V Cincinnati šampiónka z roku 2013 prehrala v druhom kole s Donnou Vekičovou 6:3, 3:6, 4:6. Chorvátka v osemfinále vyzve Tunisanku Ons Džabúrovú.

05:38 - Svetová dvojka Aryna Sabalenková začala v Cincinnati strhujúco víťazstvom 7:5, 2:6, 6:4 nad domácou Ann Li. Minuloročná semifinalistka si o štvrťfinále zahrá s Dariou Kasatkinovou, s ktorou vedie v bilancii 3:2, ale na betóne prehrala dva z troch duelov.

05:35 - Novak Djokovič sa vo svojom prvom dueli na turnaji Masters 1000 v Cincinnati po štyroch rokoch príliš nezapotil. Po prvom sete, ktorý vyhral 6:4, mu Španiel Alejandro Davidovich Fokina vzdal súboj pre bolesti chrbta. V osemfinále sa srbský šampión z roku 2018 stretne s Gaëlom Monfilsom, s ktorým vyhral 19 duelov v rade.

05:30 - Na turnaji WTA 1000 v Cincinnati sú medzi najlepšími 16 štyria Česi, rovnako ako pred týždňom v Montreale. V Ohiu kvarteto doplnila Marie Bouzková, ktorá v druhom kole zdolala Belgičanku Elise Mertensovú 6:2, 4:6, 6:1. O štvrťfinále si zahrá proti domácej a šesť duelov neporazenej svetovej trojke Jessice Pegulovej.

Zostrih zápasu Mertensová - Bouzková
Flashscore

05:26 - Svetová päťka Holger Rune od postupu do štvrťfinále Wimbledonu prehral už piaty zápas v rade. V Cincinnati v generálke na US Open sa 20-ročný Dán za stavu 4:6 a 0:2 vzdal pre bolesti chrbta domácemu Mackenziemu McDonaldovi. O štvrťfinále si zahrá s Francúzom Adrianom Mannarinom.

05:19 - Linda Nosková nastúpila druhýkrát v kariére proti svojej o 15 rokov staršej a oveľa slávnejšej krajanke Petre Kvitovej, tentoraz ju dokázala poraziť. V Cincinnati 18-ročná česká nádej zvíťazila nad vlaňajšou finalistkou 4:6, 6:2, 6:4, hoci v druhom a treťom sete prehrávala 0:2. Bilanciu proti hráčkam TOP 10 si zlepšila na 3:4 a zabezpečila si posun na nové rebríčkové maximum (42. miesto). Vo svojom najväčšom semifinále vyzve svetovú sedmičku Coco Gauffovú.

00:04 - Gaël Monfils po dvoch rokoch opäť vyradil Alexa de Minaura v druhom kole turnaja Masters 1000 v Cincinnati. Francúzsky veterán zdolal finalistu predchádzajúcich dvoch turnajov (Washington a Montreal) 7:5, 6:4 a prvýkrát od jesene 2021 na troch turnajoch po sebe minimálne dva zápasy. V osemfinále vyzve Novaka Djokoviča.