Tennis Tracker: Fritz vyradil Lehečku, Djokovič spoznal súpera

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Tennis Tracker: Fritz vyradil Lehečku, Djokovič spoznal súpera
Aktualizované
Fritz prežil proti českému tenistovi päť setbalov.
Fritz prežil proti českému tenistovi päť setbalov.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 15. augusta?

23:35 - Karolína Muchová zvládla svoje úvodné vystúpenie na treťom prípravnom turnaji pred US Open. Česká tenistka v Cincinnati zdolala Brazílčanku Beatriz Haddadovú Maiovú, s ktorou vyhrala aj svoj tretí zápas - 6:7, 6:1, 6:4. Finalistka tohtoročného Roland Garros si o postup do osemfinále zahrá s Chorvátkou Petrou Martičovou.

21:25 - "Myslím, že som sa prispôsobil trochu lepšie. Bol som aj viac trpezlivejší. Vždy, keď hráte proti Grigorovi, najmä v prvých kolách, je to nebezpečné. Je to agresívny hráč," hovoril Zverev na kurte.

Pozápasový rozhovor so Zverevom
Flashscore

21:12 - Novak Djokovič sa vo svojom prvom singlovom zápase na Cincinnati Masters od roku 2019 stretne s Alejandrom Davidovichom (h2h 3-1). Španielsky tenista v 1. kole zdolal argentínskeho antukára Tomása Martína Etcheverryho dvakrát 6:3.

21:05 - Alexander Zverev sa prvýkrát od svojho minuloročného triumfu vrátil na turnaj Masters 1000 v Cincinnati. Do tohtoročnej edície vstúpil hladkým víťazstvom dvakrát 6:2 nad Bulharom Grigorom Dimitrovom, ktorého zdolal už piatykrát v rade.

Zostrih zápasu Zverev - Dimitrov
Flashscore

20:55 - Novak Djokovič začal svoju generálku na US Open v Cincinnati iba druhou tohtoročnou štvorhrou. Spolu s krajanom Nikolom Čačičom prehrali v prvom kole s deblovými špecialistami Jamiem Murraym a Michaelom Venusom 4:6, 2:6.

20:45 - Barbora Krejčíková prehráva svoj prvý zápas od skreču vo Wimbledone. V Cincinnati česká tenistka, ktorá posledné týždne doliečuje zranenie členka, prehrala v zápase hráčok z druhej svetovej desiatky so šampiónkou z roku 2013 Viktoriou Azarenkovou 3:6, 5:7.

Zostrih zápasu Krejčíková - Azarenková
Flashscore

20:13 - Caroline Wozniacká končí na svojom druhom turnaji po tri a polročnej prestávke v prvom kole. V Cincinnati bývalá svetová jednotka prekvapujúco podľahla lucky loserke Varvare Grachovej, ktorá nastúpila ako náhradníčka namiesto Eliny Svitolinovej.

19:44 - Stan Wawrinka úspešne dokončil dohrávku prvého kola turnaja Masters v Cincinnati. Proti domácemu Brandonovi Nakashimu mu stačilo vyhrať posledný gem k výhre 6:3, 6:7, 6:3.

Zostrih zápasu Nakashima - Wawrinka
Flashscore

19:35 - Borna Čorič odštartoval úspešne obhajobu svojho najcennejšieho titulu na turnaji Masters 1000 v Cincinnati. Chorvátsky tenista v dueli rozdelenom do dvoch dní pre dážď zdolal domáceho hráča Sebastiana Kordu 7:6, 6:4.

19:05 - Karolína Plíšková nezvládla svoje úvodné vystúpenie na šiestom z posledných ôsmich turnajov. V Cincinnati prehrala česká šampiónka z roku 2016 s Lotyškou Jelenou Ostapenkovou 6:1, 3:6, 4:6, keď v treťom sete od stavu 2:0 stratila štyri podania za sebou.

18:55 - Jiří Lehečka prehral svoj tretí zápas v tomto roku s Taylorom Fritzom. Na turnaji Masters 1000 v Cincinnati ťahal český tenista za kratší koniec so svetovou deviatkou v náročných veterných podmienkach v dvoch setoch 6:7, 2:6, keď v úvodnom neudržal výhodu brejku a v tajbrejku nevyužil päť setbalov.

Zostrih zápasu Lehečka - Fritz
Flashscore

18:41 - Petra Kvitová vykročila úspešne za obhajobou finále na turnaju WTA 1000 v Cincinnati. Česká tenistka, ktorá minulý týždeň v Montreale skončila s bolesťami bedrového kĺbu, zdolala Annu Blinkovovú 7:6, 6:0. V druhom kole sa stretne s Lindou Noskovou alebo Ľudmilou Samsonovou.

Zostrih zápasu Kvitová - Blinkovová
Flashscore

10:00 - Trojnásobný grandslamový víťaz Andy Murray sa pre pretrvávajúce problémy s brušným svalom odhlásil z turnaja v Cincinnati, ktorý je pre tenistov hlavnou previerkou pred US Open. Čítajte viac. 

09:00 - Anna Karolína Schmiedlová postúpila do druhého kola dvojhry na turnaji WTA 125 v kolumbijskej Barranquille. Druhá nasadená hráčka otočila vývoj úvodného zápasu proti domácej držiteľke voľnej karty Maríi Pauline Pérezovej Garcíovej a v maratónskom zápase ju zdolala 4:6, 7:6 (4), 6:3 za 193 minút.

06:50 - Očakávaný tenisový zápas matiek v Cincinnati sa neuskutoční. Elina Svitolinová sa pred úvodným duelom turnaja ospravedlnila pre bolesti v nohe, ktoré ju trápia od postupu do semifinále Wimbledonu. Namiesto Ukrajinky sa Dánka Caroline Wozniacka stretne s lucky loserkou Varvarou Gračevovou.

06:43 - Pondelkový program na mužskom a ženskom turnaji v Cincinnati výrazne ovplyvnil dážď. Viacero stretnutí bolo odložených, mimo iného aj české derby medzi Markétou Vondroušovou a Kateřinou Siniakovou.

06:37 - Venus Williamsová prvýkrát od roku 2019 a opäť na domácom turnaji WTA 1000 v Cincinnati získala skalp hráčky elitnej dvadsiatky. Štyridsaťtriročná americká tenistka si v Ohiu poradila so svetovou šestnástkou Veronikou Kudermetovovou, ktorú zdolala 6:4, 7:5.

06:28 - Carlos Alcaraz nastúpi na turnaji Masters 1000 v Cincinnati v boji o udržanie si postu svetovej jednotky v druhom kole proti Jordanovi Thompsonovi. Austrálsky kvalifikant zdolal domáceho veterána Johna Isnera v dvoch tajbrejkoch a upravil vzájomnú bilanciu na 2:3.

00:15 - Do druhého kola štvorhry v Cincinnati postúpila Slovenka Tereza Mihalíková. Dvadsaťpätročná tenistka porazila s čínskou partnerkou Su Ji-fan ukrajinsko-gruzínsky pár Danilinová/Kalašnikovová 3:6, 6:4, 10:7. V osemfinále, ktoré je na programe vo štvrtok, bude rodáčka z Topoľčian čeliť tretej nasadenej americko-austrálskej dvojici Melicharová-Martinezová/Perezová.