Tennis Tracker: Šramkovej koniec vo štvrťfinále Poland Open, deblistky bez semifinále

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Tennis Tracker: Šramkovej koniec vo štvrťfinále Poland Open, deblistky bez semifinále
Aktualizované
Šramková nastúpi proti nemeckej protivníčke.
Šramková nastúpi proti nemeckej protivníčke.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 28. júla?

20:45 - Casper Ruud nezíska v Hamburgu svoj 11. titul v kariére a prvý na podujatí vyššej kategórie ako ATP 250. Najvyššie nasadený hráč skončil vo štvrťfinále po výprasku 0:6, 4:6 od tínedžera Arthura Filsa, ktorý zostáva na najvyššom okruhu neporazený a zaznamenal svoj premiérový skalp hráča Top 10. Francúz si zahrá o svoje druhé finále s domácim Alexandrom Zverevom.

Zostrih zápasu Ruud - Fils.
Flashscore

19:45 - Alexander Zverev nestratil vo svojom treťom zápase na antukovom podujatí ATP 500 v Hamburgu ani set a postúpil do semifinále. Bývalý druhý hráč sveta zdolal Lucu Van Asscheho  6:3, 6:4 a zahrá si o svoje prvé finále po dlhej zdravotnej prestávke a od mája minulého roka. 

Zostrih zápasu Zverev - Van Assche.
Flashscore

18:45 - Jiří Lehečka nevyužil solídnu šancu dostať sa v Umagu do svojho prvého finále na okruhu ATP. Najvyššie nasadený hráč skončil v Chorvátsku vo štvrťfinále po prehre 6:3, 2:6, 4:6 s Matteom Arnaldim a prehral svoj tretí antukový štvrťfinálový zápas na hlavnom okruhu. 

Zostrih zápasu Lehečka - Arnaldi.
Flashscore

17:05 - Duo Hrunčáková-Mihalíková sa do semifinále Poland Open nepozrie. Nad sily Sloveniek bola dvojica Yuanová-Rainaová, ktorá zvíťazila 3:6, 7:6 (7) a 10:6.

16:17 - Vo finále tenisového turnaja WTA v Hamburgu sa stretnú siedma nasadená Holanďanka Arantxa Rusová a domáca Nemka Noma Nohaová Akugueová. Rusová zdolala v piatkovom semifinále Dariu Savilleovú po trojsetovom boji 2:6, 6:3 a 6:1. Akugueová potrebovala na postup iba dva sety, s Dianou Šnajderovou si poradila bez väčších problémov 6:3, 6:3. 

16:05 - Rebecca Šramková neuspela vo štvrťfinále dvojhry na turnaji WTA vo Varšave. V piatok prehrala s Tatjanou Mariaovou po trojsetovom boji 3:6, 6:1 a 1:6.

Slovenka sa do hlavnej súťaže prebojovala z kvalifikácie, v 1. kole zdolala domácu Poľku Weroniku Ewaldovú 6:2, 6:2 a v osemfinále vyradila druhú nasadenú Češku Karolínu Muchovú 7:5, 3:6, 7:5. 

Zostrih zápasu Mariaová - Šramková
Flashscore

15:28 - Štvrťfinálový súboj Šramkovej s Mariaovou za stavu 6:3, 3:6 a 3:1 prerušený. Príčinou je dážď vo Varšave.

15:00 - Laslo Djere sa prebojoval do semifinále dvojhry na antukovom turnaji ATP v Hamburgu. V piatkovom štvrťfinálovom stretnutí vyradil tretieho nasadeného Taliana a obhajcu titulu Lorenza Musettiho v dvoch setoch 7:5, 6:3. Musetti predtým v osemfinále zdolal Slováka Jozefa Kovalíka.

Zostrih zápasu Djere - Musetti
Flashscore

14:45 - Talianska tenistka Elisabetta Cocciarettová sa stala prvou semifinalistkou dvojhry na turnaji WTA v Lausanne. Nasadená dvojka zdolala vo štvrťfinále osmičku "pavúka" Jelinu Avanesjanovú z Ruska 7:5, 6:3.

Zostrih zápas Avanesjanová - Cocciarettová
Flashscore

07:05 - Viktória HrunčákováTerezou Mihalíkovou si na poľskom turnaji vyskúšajú boj o semifinále štvorhry. V zápase poslednej osmičky nastúpia proti čínsko-indickej dvojici Yuanová-Rainaová.

07:01 - Rebeccu Šramkovú čaká po vyradení Karolíny Muchovej štvrťfinále na Poland Open. Prekážkou Slovenky vo Varšave bude nemecká tenistka Tatjana Mariaová.

02:40 - Taylor Fritz začal na domácom turnaji ATP 250 v Atlante víťazstvom 6:4, 7:6 nad Yibingom Wuom. V úvodnom sete takmer stratil proti Číňanovi náskok dvoch brejkov a v druhom čelil dvom setbalom, ale napokon mu odplatil svoju porážku z Dallasu zo začiatku tohto roka. O prvú výhru od French Open a účasť v semifinále si zahrá s Keiom Nišikorim, ktorý zdolal Junchenga Shanga v dvoch setoch 6:4, 7:6.