Tennis Tracker: Gauffová získala v Cincinnati najcennejšiu trofej, Djokovič proti Alcarazovi

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Gauffová získala v Cincinnati najcennejšiu trofej, Djokovič proti Alcarazovi

Aktualizované
Coco Gauffová zdolala vo finále v Cincinnati Muchovú a raduje sa zo zisku najcennejšieho titulu v kariére.
Coco Gauffová zdolala vo finále v Cincinnati Muchovú a raduje sa zo zisku najcennejšieho titulu v kariére.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 20. augusta?

23:27 - Linda Nosková po troch úspešných turnajoch nezvládla generálku na záverečný grandslam sezóny. Na turnaji WTA 250 v Clevelande utrpela v prvom kole debakel 0:6, 2:6 s kanadskou finalistkou US Open 2021 Leylah Fernandezovou.

Zostrih zápasu Nosková - Fernandezova
Flashscore

22:34 - Lin Ču vyhrala úvodnú dvojhru na turnaji WTA 250 v Clevelande. Čínska tenistka zmietla lepšie postavenú Annu Blinkovovú 6:0, 6:3.

Zostrih zápasu Ču - Blinkovová
Flashscore

22:07 - "Keď som sa ráno zobudila, pomyslela som si: 'Páni, dnes bude ťažké vyhrať. Coco je úžasná hráčka a tento titul si zaslúži. Odviedla si dobrú prácu s novým tímom a hlavne tvoja hra je veľmi silná," povedala Muchová počas ceremoniálu.

Pozápasový rozhovor s Muchovou
Flashscore

21:35 - Karolína Muchová (26) skončila na turnaji WTA 1000 v tropicky horúcom Cincinnati rovnako ako pred dvoma mesiacmi v Paríži tesne pod vrcholom. V boji o svoj druhý a doteraz najcennejší titul prehrala v súboji zdolaných finalistiek z posledných dvoch ročníkov French Open so svetovou sedmičkou Coco Gauffovou (19). Devätnásťročná Američanka zvíťazila 6:3, 6:4, čím si vylepšila finálovú bilanciu na 5-1 a do svojej zbierky pridala najcennejšiu trofej.

Zostrih zápasu Gauffová - Muchová
Flashscore

09:25 - "Pri jeho podaní som mal len malú šancu. Podával naozaj dobre. Celkovo som so svojou hrou spokojný, bolo tam pár vecí, ktoré som mohol urobiť lepšie, ale vyhral som v dvoch setoch proti skvelému súperovi vo forme, takže som spokojný," komentoval Djokovič.

Pozápasový rozhovor s Djokovičom
Flashscore

09:00 - Novak Djokovič si v semifinále turnaja Masters v Cincinnati pripísal 1 068. víťazstvo, čím sa v historickej tabuľke vyrovnal Rafaelovi Nadalovi a Ivanovi Lendlovi. Potreboval na to však o 9 zápasov menej ako Španiel a o 31 menej ako Američan českého pôvodu. Rodák z Belehradu má zápasovú bilanciu 1 068-211. Viac víťazstiev majú na konte len Roger Federer (1 251) a Jimmy Connors (1 274).

08:35 - Carlos Alcaraz na ceste do finále turnaja Masters 1000 v Cincinnati zdolal všetkých štyroch súperov v trojsetovej bitke a na kurte strávil celkovo 10 hodín a 40 minút.

08:19 - Carlos Alcaraz sa po Rafaelovi Nadaovi a Novakovi Djokovičovi ešte len ako tretí hráč pred oslavou 21. narodenín dostal piatykrát do finále turnaja Masters 1000.

06:15 - Okrem mužského finále uvidia diváci v Cincinnati, samozrejme, aj to ženské, ktoré bude predovšetkým z českého pohľadu mimoriadne zaujímavé. Češka Karolína Muchová sa stretne s Američankou Cori Gauffovou.

04:00 - Fanúšikovia v Cincinnati sa môžu tešiť na očakávaný finálový duel medzi Carlosom Alcarazom a Novakom Djokovičom, ktorých čaká repríza wimbledonského finále a prvý vzájomný duel na tvrdom povrchu. Zatiaľ čo Španiel prechádza turnajom po trojsetových zápasoch, Srb ešte nestratil ani set. V semifinále porazil Nemca Alexandra Zvereva 7:6 (5), 7:5, čím mu odplatil prehru z Turnaja majstrov 2021 a vylepšil vzájomnú bilanciu na 8:4. 

01:30 - Španiel Carlos Alcaraz zdolal po trojsetovej bitke aj svojho štvrtého súpera na turnaji Masters 1000 v Cincinnati. V semifinále musel dokonca odvracať mečbal proti Hubertovi Hurkaczovi, ktorého napokon zdolal 2:6, 7:6 (4), 6:3, vďaka čomu bude titul na US Open obhajovať z pozície svetovej jednotky.