Tennis Tracker: Hrunčáková do finále kvalifikácie Roland Garros, Klein a Gombos vypadli

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Tennis Tracker: Hrunčáková do finále kvalifikácie Roland Garros, Klein a Gombos vypadli
Aktualizované
Slovenka si zahrá o hlavú kartu turnaja French Open.
Slovenka si zahrá o hlavú kartu turnaja French Open.
rolandgarros.com
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, sociálne siete - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo všetko sa stalo a deje 24. mája?

20:30 - Ďalej ide aj najvyššie nasadený Nór Casper Ruud po triumfe 6:3, 7:5 nad Američanom Jeffreym Johnom Wolfom.

17:41 - Taylor Fritz pricestoval na svoj debut do Ženevy po prekvapivých prehrách s Č’-čen Čangom a Yannickom Hanfmannom, ďalší neúspech ale nepripustil. Dvadsaťpäťročný Američan zvíťazil v derby s Marcosom Gironom po setoch 4:6, 6:2, 6:3 a pokračuje v ceste za svojím prvým antukovým finále na vrcholovom tour. Vo štvrťfinále sa stretne s Iľjom Ivaškom.

16:40 - Cameron Norrie sa pri posledných dvoch štartoch v Lyone dostal do finále a tento rok obhajuje triumf vo francúzskej metropole. Druhý nasadený hráč vstúpil do turnaja hladkým víťazstvom 6:3, 6:4 nad Davidom Goffinom a vo štvrťfinále sa rovnako ako pred rokom stretne so Sebastianom Báezom.

16:27 - Tommy Paul si v dueli dohrávanom z utorka poradil na antuke v Lyone domáceho hráča Gregoirem Barrerom a o postup do semifinále si zahrá s Brandonom Nakašimom.

Zostrih zápasu Paul – Barrere
Flashscore

16:20 - Lukáš Klein sa do hlavnej fázy francúzskeho Grand Slamu Rolan Garros nepozrie. Slovenský tenista prehral s Talianom Flaviom Cobollim dvakrát 4:6.

14:35 - V hlavnej časti grandslamového turnaja French Open sa nepredstaví Norbert Gombos. Slovák v semifinále kvalifikácie podľahol Holanďanovi Jesperovi De Jongovi po hodine a 44 minútach 3:6 a 5:7.

14:20 - Viktória Hrunčáková si zahrá finálovú časť kvalifikácie o Roland Garros. V semifinále porazila francúzsku tenistku Ninu Radovanicovú 7:5 a 7:6 (1). Jej súperkou v boji o účasť na svetoznámom Grand Slame bude 25. mája Češka Sara Beljek.

12:57 - Slovenská tenistka Tereza Mihalíková so svojou českou spoluhráčkou Miriam Kolodziejovou postúpili medzi najlepšiu osmičku turnaja WTA v Štrasburgu. Na francúzskej antuke si poradili s japonskou dvojicou Aojamová, Šibaharová 6:4, 3:6 a 10:4.

6:34 - Počas stredajšieho dňa na French Open je na programe neuveriteľných 63 zápasov. O účasť v hlavnej fáze antukového grandslamu v Paríži zabojuje 62 mužov a 64 žien.