Tennis Tracker: Klein do finále kvalifikácie na US Open, Šramková vypadla

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Klein do finále kvalifikácie na US Open, Šramková vypadla

Aktualizované
Šramková nestačila na Zidanšekovú a s kvalifikáciou na posledný grandslam sezóny sa lúči.
Šramková nestačila na Zidanšekovú a s kvalifikáciou na posledný grandslam sezóny sa lúči.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 24. augusta?

23:42 - "Som veľmi hrdá na svoj dnešný výkon. A chcem povedať, že Caroline je úžasná hráčka. Vždy udrela nejaké veľké podanie. Musím byť pripravená. Musím byť trpezlivejšia, a zostať v hre. Myslím, že som dnes odviedla celkom dobrú prácu," hovorila na kurte Lin ču.

Pozápasový rozhovor s Lin Ču
Flashscore

23:38 - Svetová sedmička Caroline Garciová pred US Open, kde bude obhajovať semifinále, nenašla hernú pohodu ani na menšom turnaji WTA 250 v Clevelande. Najvyššie nasadená Francúzka prehrala vo štvrťfinále s Číňankou Lin Ču 4:6, 1:6 a neukončila svoje takmer polročné čakanie na semifinále.

Zostrih zápasu Garciová - Ču
Flashscore

23:30 - "Dnes bolo naozaj horúco. Ďakujem všetkým, že so mnou držia a pomáhajú mi udržať sa vo forme a pokračovať. Je veľmi horúco a ja som vo vnútri ako para pod hrncom. Ten malý brejk v druhom sete bol úžasný," komentoval Sebastian Korda svoje štvrťfinálové víťazstvo vo Winston-Saleme, ktoré na chvíľu prerušila dažďová prehánka.

Pozápasový rozhovor s Kordom
Flashscore

23:05 - Jekaterina Alexandrovová zdolala v Clevelande v dueli prerušovanom dažďom Číňanku Xinyu Wangovú 5:7, 6:0, 7:5. Odplatila jej marcovú prehru z Indian Wells a postúpila do tretieho semifinále z posledných piatich turnajov.

Zostrih zápasu Alexandrovová - Wangová
Flashscore

22:39 - Sebastian Korda zdolal na domácom podujatí ATP 250 vo Winstone-Saleme francúzskeho veterána Richarda Gasqueta 4:6, 6:1, 7:6 a postúpil do semifinále. O svoje prvé finále po siedmich mesiacoch si 23-ročný Američan zahrá buď s Jiřím Lehečkou alebo Maxom Purcellom.

Zostrih zápasu Korda - Gasquet
Flashscore

20:35 - Naopak, nedarilo sa Rebecce Šramkovej, ktorá podľahla nasadenej devätnástke Slovinke Tamare Zidanšekovej 6:4, 4:6, 2:6 a hlavnú časť US Open si tak nezahrá.

20:20 - Slovenský tenista Lukáš Klein postúpil do finále kvalifikácie na grandslamový turnaj US Open. V 2. kole vyradil Nemca Maximiliana Marterera nasadeného ako číslo 24 v dvoch setoch 7:6 (5), 6:2. 

19:45 - Sloane Stephensová zdolala v druhom kole na domácej pôde v Clevelande 16-ročnú Mirru Andrejevovú dvakrát 6:3 a postúpila do štvrťfinále. Tridsaťročná Američanka si dnes zahrá proti Španielke Sare Sorribesovej.

15:46 - Džidda bude hostiť Turnaj majstrov do 21 rokov od tohto roku do 2027. Oficiálne podujatie mužskej tenisovej asociácie ATP po prvý raz zamieri do Saudskej Arábie, ktorá sa v poslednom čase snaží o čo najväčší rozvoj tohto športu.

11:00 - Kiksy, pády, šťastné údery, emócie, gestá, oslavy, frustrácie. Tenisové zápasy prinášajú aj mnoho netradičných a vtipných momentov. Prinášame výber tých najlepších z tohtoročného turnaja Masters 1000 v Cincinnati.

10:25 - Američan John Isner (38), ktorý sa preslávil najdlhším zápasom tenisovej histórie na Wimbledone v roku 2010, v stredu vyhlásil, že po štarte na tohtoročnom US Open ukončí profesionálnu kariéru. Čítajte viac.

06:15 - Naopak, v druhom kole kvalifikácie na posledný grandslam roka budú bojovať zo Slovákov Lukáš Klein, zo žien sú v pavúku ešte Rebecca Šramková a Viktória Hrunčáková. Z menovanej trojice bude či už rankingovým postavením, alebo z pohľadu stávkových kancelárií favoritkou na triumf len Hrunčáková.

02:30 - Jiří Lehečka zdolal na podujatí ATP 250 vo Winston-Saleme Nemca Dominika Köpfera 6:3, 3:6, 6:4 a po druhom trojsetovom víťazstve je vo štvrťfinále. Dvadsaťjedenročný Čech si zahrá s Austrálčanom Maxom Purcellom o vyrovnanie svojho rekordu na ATP.

01:30 - Richard Gasquet porazil vo Winston-Saleme domáceho Brandona Nakashimu 2:6, 6:4, 6:4 a svoju štvrtú účasť na turnaji pretavil na štvrtý postup do štvrťfinále. O možnosť prekonať svoje výsledky z rokov 2016, 2021 a 2022 bude 37-ročný Francúz hrať s ďalším Američanom Sebastianom Kordom.

01:00 - Trojhodinová bitka bez štyroch minút postup do druhého kola kvalifikácie na US Open Norbertovi Gombosovi nepriniesla. Slovenský tenista podľahol v súboji hráčov z tretej stovky rebríčka Talianovi Stefanovi Travagliovi 7:6 (1), 5:7, 6:7 (6).