Tennis Tracker: Medvedev strávil na kurte iba hodinu, súperovi dovolil tri gemy

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Tennis Tracker: Medvedev strávil na kurte iba hodinu, súperovi dovolil tri gemy
Ruský tenista sa príliš nenarobil.
Ruský tenista sa príliš nenarobil.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, sociálne siete - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo všetko sa stalo a deje 26. marca?

23:15 - Osemfinále turnaja v Miami si zahrá aj Andrej Rubľov, ktorý zdolal Miomira Kecmanoviča 6:1 6:2. Postúpil takisto Dán Holger Rune, ten si poradil so Sebastianom Schwartzmanom 6:4 6:2. V ďalšej fáze sa predstaví aj Američan Taylor Fritz.

18:02 - Markéta Vondroušová v Miami zmietla Karolínu Plíškovú 6:1, 6:2, v predchádzajúcich troch vzájomných dueloch s ňou neuhrala viac ako sedem gemov. Tretíkrát v rade na Floride nechýba v osemfinále. O zopakovanie svojho najlepšieho výkonu z roku 2019 si zahrá s ďalšou krajankou Muchovou alebo Rumunkou Cirsteaovou.

11:13 - Jelena Rybakinová po dvoch týždňoch opäť vyradila Španielku Paulu Badosovú. Kazašská tenistka v Miami zvíťazila 3:6, 7:5, 6:3, čím si vylepšila bilanciu na 3:4 a zaznamenala desiate víťazstvo v rade.

10:57 - Brit Cameron Norrie nepotvrdil v Miami svoju formu z posledných týždňov. Vo svojom úvodnom vystúpení svetová dvanástka prehrala s Francúzom Grégoirom Barrerom 3:6, 2:6, čo bola druhá prehra z ich troch vzájomných zápasov.

10:51 - Frances Tiafoe mal v Miami nečakané problémy s japonským kvalifikantom Josukem Watanukim. Domáci favorit prehrával o jeden set a brejk, následne otočil vývoj a po takmer trojhodinovej bitke zvíťazili 6:7, 7:6, 6:4.

10:07 - Austrálčan Thanasi Kokkinakis mal v Miami na rakete skalp minuloročného šampióna a svetovej deviatky Huberta Hurkacza, ale za tri hodiny a 31 minút boja nevyužil dovedna päť mečbalov a prehral 7:6, 6:7, 6:7. O osemfinále si Poliak zahrá s Francúzom Mannarinom.

6:14 - Daniil Medvedev dobre zareagoval na finálovú prehru s Carlosom Alcarazom a pri svojom prvom vystúpení na Masters v Miami vyradil ďalšieho Španiela. Rus nemal s Robertom Carballesom Baenom zľutovanie, dovolil mu uhrať iba tri gemy a po hodine a troch minútach postúpil do tretieho kola.