Tennis Tracker: Molčan postúpil v Madride do 2. kola, narazí na Nišioku

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Tennis Tracker: Molčan postúpil v Madride do 2. kola, narazí na Nišioku
Slovák si zmeria sily so svetovým hráčom číslo 31.
Slovák si zmeria sily so svetovým hráčom číslo 31.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, sociálne siete - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo všetko sa stalo a deje 26. apríla?

20:30 - Slovenská tenistka Anna Karolína Schmiedlová neuspela v 1. kole dvojhry na turnaji WTA v Madride. V pozícii kvalifikantky prehrala s Američankou Alyciou Parksovou 2:6, 7:6 (5), 2:6.

14:05 - Slovenský tenista Alex Molčan postúpil do 2. kola dvojhry na turnaji ATP v Madride. V úvodnom zápase zdolal Číňana Yibinga Wua v dvoch setoch 6:2 a 6:4. V 2. kole narazí na 28. nasadeného Japonca Jošihita Nišioku.

12:41 - Emma Raducanuová sa pre zranenie odhlásila z prebiehajúceho turnaja WTA 1000 v Madride. Víťazku US Open 2021, ktorá mohla v druhom kole hrať so svetovou jednotkou Igou Swiatekovou, trápi pravá ruka.

12:45 - Bývalý líder svetového rebríčka Daniil Medvedev bude hlavnou hviezdou pri návrate elitného mužského tenisu do Číny po štyroch rokoch prestávky, ktorú si vynútila pandémia koronavírusu. Ruský tenista, víťaz US Open 2021 a dvojnásobný finalista Australian Open, sa predstaví na turnaji ATP v Ču-chaji, ktorý je na programe 20. - 26. septembra.

"Veľmi sa teším na návrat do Číny. Nemôžem sa dočkať, až uvidím mesto a štadión, o ktorých som počul veľa dobrého," povedal Medvedev o svojom návrate.

6:05 - Český tenista Jiří Veselý začal reštart svojej kariéry na domácom antukovom challengeri v Ostrave a trikrát bol jednu loptičku od víťazstva. O postup ale ešte bude musieť bojovať. Šampión z roku 2013, ktorý nehral sedem mesiacov pre pretrvávajúce zranenie stehenného svalu, viedol nad Talianom Lorenzom Giustinom 6:3 a 5:1, napriek trom mečbalom si však náskok neudržal a zápas za stavu 6:3 a 5:5 prerušili pre tmu.