Tennis Tracker: Finále kvalifikácie v Madride pre Schmiedlovú, stopka pre Kleina i Kovalíka

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Tennis Tracker: Finále kvalifikácie v Madride pre Schmiedlovú, stopka pre Kleina i Kovalíka
Schmiedlová v prvom kole kvalifikácie uspela.
Schmiedlová v prvom kole kvalifikácie uspela. TASR
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, sociálne siete - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo všetko sa stalo a deje 24. apríla?

19:00 - V hlavnej súťaži sa nepredstaví ani Viktória Hrunčáková po prehre so štrnástou nasadenou Nemkou Laurou Siegemundovou 3:6 a 2:6.

12:30 - Slovenský tenista Lukáš Klein neuspel v 1. kole kvalifikácie dvojhry na turnaji ATP v Madride. Francúzovi Hugovi Grenierovi podľahol 7:6 (6), 3:6, 4:6. Nedarilo sa tiež jeho krajanovi Jozefovi Kovalíkovi. Nad jeho sily bol Talian Giulio Zeppieri, ktorý zvíťazil 6:4, 4:6, 6:4.

12:00 - Slovenská tenistka Anna Karolína Schmiedlová postúpila do finále kvalifikácie dvojhry na turnaji WTA v Madride po víťazstve nad Brazílčankou Laurou Pigossiovou 6:2, 6:4. Ďalej nejde jej krajanka Kristína Kučová, ktorá podľahla Francúzke Clare Burelovej 2:6, 5:7 a v hlavnej súťaži sa nepredstaví.

06:00 - Stefanos Tsitsipas nedokázal vyhrať ani svoje desiate finále na okruhu ATP 500. V Barcleone tentoraz nestačil na Carlosa Alcaraza, ktorý obhajoval titul z minulého roka.