Tennis Tracker: Rune obhájil titul v Mníchove, Alcaraz ovládol domáci turnaj

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Tennis Tracker: Rune obhájil titul v Mníchove, Alcaraz ovládol domáci turnaj
Dán zopakoval svoj výkon z roku 2022.
Dán zopakoval svoj výkon z roku 2022.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, sociálne siete - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo všetko sa stalo a deje 23. apríla?

17:32 - Finálový zápas podujatia ATP v Barcelone ovládol  Carlos Alcaraz, keď po hodine a 20 minútach zdolal Stefanosa Tsitsipasa v dvoch setoch 6:3, 6:4 a nad hlavu zdvihol trofej pre víťaza turnaja.

16:54 - Dušan Lajovič zdolal na antukovom turnaji ATP 250 v Banja Luke osem duelov neporazenú svetovú šestku Andreja Rubľova 6:3, 4:6, 6:4. Svoje tretie finále a prvé za posledné štyri roky pretavil na druhý triumf. Na ceste k nemu si poradil aj so svetovou jednotkou Novakom Djokovičom.

Zostrih zápasu Lajovič - Rubľov
Flashscore

16:33 - Holger Rune sa prvýkrát predstavil na antuke ATP v Mníchove ako obhajca titulu a svoj triumf z predchádzajúcej sezóny dokázal zopakovať. Holanďana Botica Van de Zandschulpa zdolal 6:4, 1:6, 7:6, hoci jeho súper v treťom sete trikrát podával na svoj premiérový triumf a mal celkovo štyri mečbaly.

Zostrih zápasu Rune - van de Zandschulp
Flashscore

15:40 - Iga Swiateková triumfovala vo dvojhre na antukovom turnaji WTA v Stuttgarte. Svetová jednotka si v nedeľňajšom finále poradila s druhou nasadenou Bieloruskou Arynou Sabalenkovou v dvoch setoch 6:3 a 6:4. Dvadsaťjedenročná Poľka obhájila vlaňajší triumf na podujatí, na ktorom vo finále opäť zdolala tú istú súperku. V nedeľu sa stretli na antuke svetová jednotka a dvojka rebríčka WTA prvýkrát od finále Roland Garros v roku 2013. Vtedy zvíťazila Serena Williamsová nad Mariou Šarapovovou.

Zostrih zápasu Swiateková - Sabalenková
Flashscore

6:30 - V nedeľu sa rozhodne o niekoľkých šampiónoch. Finálové zápasy sú naplánované v Barcelone, Banja Luke, Mníchove a Stuttgarte. Trofej nad hlavu môžu už v najbližších hodinách zdvihnúť Carlos Alcaraz, Stefanos Tsitsipas, Andrej Rubľov, Dušan Lajovič, Holger Rune a jedna z dvojice Aryna Sabalenková, Iga Swiatek