Tennis Tracker: Molčan si o titul nezahrá, Alcaraz pálil ostrými aj v Premier League

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Molčan si o titul nezahrá, Alcaraz pálil ostrými aj v Premier League

Alcaraz bol vo forme na kurte, jeho menovec na Emirates Stadium.
Alcaraz bol vo forme na kurte, jeho menovec na Emirates Stadium.@carlosalcaraz
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, sociálne siete - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo všetko sa stalo a deje 22. apríla?

17:01 - Bieloruska Aryna Sabalenková postúpila do finále dvojhry na antukovom turnaji WTA v Stuttgarte. Druhá nasadená hráčka zdolala v sobotnom semifinále Rusku Anastasiu Potapovovú hladko 6:1, 6:2. V boji o titul sa stretne so svetovou jednotkou Igou Swiatekovou. Poľská hráčka postúpila cez tretiu nasadenú Ons Džabúrovú, ktorá za stavu 0:3 skrečovala.

15:37 - Slovenský tenista Alex Molčan sa do finále turnaja v Banja Luke nepozrie. Nad jeho sily bol v semifinálovom súboji Rus Andrej Rubľov, ktorý zvíťazil po setoch 6:2 a 6:4. O titul zabojuje s lepším z dvojice Kecmanovič a Lajovič. Rubľov sa stretne vo finále so Srbom Dušanom Lajovičom, ktorý vyradil krajana Miomira Kecmanoviča po trojsetovej bitke 4:6, 7:6 a 6:4.

15:30 - Svetová jedtnoka sa odhlásila z Madrid Masters. Organizátori podujatia informovali o tomu, že Novak Djokovič "nie je schopný zúčastniť sa turnaja a želajú mu skoré uzdravenie." Presná príčina nie je známa, no Srb sa nedávno sťažoval na problémy s lakťom. Na domácom podniku nebude štartovať ani Rafael Nadal

15:15 - Dánsky tenista Holger Rune postúpil do finále dvojhry na antukovom turnaji ATP v Mníchove. Najvyššie nasadený hráč zdolal v sobotnom semifinále Austrálčana Christophera O´Connella hladko 6:3, 6:2.

10:33 - Novak Djokovič po nevydarenom začiatku antukovej sezóny verí, že sa vráti do vrcholnej formy, aby sa na Roland Garros mohol usilovať o rekordný 23. grandslamový titul. V piatok v Banja Luke podľahol krajanovi Dušanovi Lajovičovi, s ktorým v predchádzajúcich dvoch stretnutiach prehral len štyri zápasy. Rovnako ako predtým v Monte Carle vypadol po druhom zápase. Na najpomalšom povrchu má svetová jednotka v tomto roku zápasovú bilanciu 2:2.

6:14 - Piatok sa Carlosovi Alcarazovi vydaril na jednotku. Teda obom. Kým španielsky tenista s ľahkosťou zvládol svoj zápas v Barcelone a postúpil do semifinále, jeho argentínsky menovec sa presadil na slávnom trávniku Premier League a gólom v drese Southamptonu pomohol k remíze na pôde Arsenalu, aktuálneho lídra anglickej súťaže.