Tennis Tracker: Vekičová zvládla tajbrejkovú bitku, Badosovej skalp hráčky z TOP 10

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Vekičová zvládla tajbrejkovú bitku, Badosovej skalp hráčky z TOP 10

Chorvátka vyhrala dlhý boj.
Chorvátka vyhrala dlhý boj.@PorscheTennis
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, sociálne siete - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo všetko sa stalo a deje 18. apríla?

19:00 - Najvyššie nasadený Španiel Carlos Alcaraz zdolal Portugalčana Nuna Borgesa 6:3 6:1 a postúpil do osemfinále na turnaji ATP v Barcelone.

15:41 - Minuloročná semifinalistka Paula Badosová suverénne vstúpila do kvalitne obsadeného turnaja WTA 500 v Stuttgarte. Bývalá svetová dvojka v úvodnom kole deklasovala osmičku rebríčka Dariu Kasatkinovú dvakrát 6:1 a presne po roku si pripísala prvý skalp hráčky z TOP 10, navyše prerušila sériu piatich prehier proti členkám elitnej desiatky. V druhom kole sa španielska tenistka stretne so svojou krajankou a kvalifikantkou Cristinou Bucsaovou.

Zostrih zápasu Kasatkinová - Badosová
Flashscore

14:38 - Casper Ruud začal v Barcelone víťazstvom 6:2, 7:6 nad talentovaným Benom Sheltonom. Nóra čaká španielske osemfinále, mladého Američana následne ďalšie z prvých zápasov na európskych antukových dvorcoch.

6:28 - Donna Vekičová zvládla na antuke v Stuttgarte obrovskú drámu, ovládla oba tajbrejky a po viac ako dvojhodinovom boji postúpila medzi 16 najlepších hráčok. Chorvátka na podujatí WTA 500 v Nemecku zdolala favorizovanú Rusku Jekaterinu Alexandrovovú.