Tennis Tracker: Osemfinále v Madride má už troch domácich hráčov, doplní ich Zapata?

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Osemfinále v Madride má už troch domácich hráčov, doplní ich Zapata?

Uvidí Madrid ďalšiu španielsku radosť?
Uvidí Madrid ďalšiu španielsku radosť?Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, sociálne siete - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo všetko sa stalo a deje 1. mája?

21:00 - Ďalšie výsledky turnaja WTA v Madride:

Veronika Kudermetovová (Rus.-12) - Daria Kasatkinová (Rus.-8) 7:5, 1:6, 7:6

Maria Sakkariová (Gr.-9) - Paula Badosová (Šp.-26) 6:4, 6:4

Mayar Sherifová (Eg.) - Elise Mertensová (Belg.-24) 6:4, 0:6, 6:4

14:17 - Rumunská tenistka Irina-Camelia Beguová postúpila do štvrťfinále dvojhry na turnaji WTA v Madride. V osemfinále v pozícii nasadenej tridsaťjednotky vyradila štrnástku "pavúka" Rusku Ľudmilu Samsonovovú 6:4, 6:4. Suverénne ide ďalej druhá nasadená Bieloruska Arina Sabalenková po triumfe 6:3, 6:1 nad Ruskou Mirrou Andrejevovou.

Chorvátka Petra Martičová nasadená ako číslo 27 vyradila turnajovú jedenástku Češku Barboru Krejčíkovú 6:3, 7:6 

14:15 - Ruský tenista Daniil Medvedev postúpil do osemfinále dvojhry na turnaji Masters 1000 v Madride. V 3. kole zdolal v pozícii nasadenej dvojky svojho krajana Alexandra Ševčenka po trojsetovom boji 4:6, 6:1, 7:5. Postupuje aj Nemec Jan-Lennard Struff po triumfe 6:7, 6:3, 6:3 nad Srbom Dušanom Lajovičom.

Zostrih zápasu Ševčenko - Medvedev.
Flashscore

6:20 - Traja domáci hráči už majú istotu účasti v osemfinále turnaja Madrid Masters. Do elitnej šestnástky sa však môže dostať ešte jeden Španiel. Emotívny Bernabé Zapata Miralles bude musieť nadviazať na svoje výkony na madridskej antuke a vyradiť Romana Safiullina, ktorý ale môže rozšíriť početnú skupinu Rusov.