Tennis Tracker: Tsitsipas vyradil Thiema, Auger-Aliassime v Madride skončil

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Tsitsipas vyradil Thiema, Auger-Aliassime v Madride skončil

Aktualizované
Tsitsipas s Thiemom nezaváhal.
Tsitsipas s Thiemom nezaváhal.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, sociálne siete - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo všetko sa stalo a deje 29. apríla?

22:40 - "Bol to fyzicky ťažký zápas, ale myslím, že sme obaja hrali naplno. Určite to nebol zápas prvého kola, na ktorý sa prídete pozrieť. Svojim spôsobom som rád, že sme mohli predviesť takýto tenis," hovoril po postupe Tsitsipas. 

Pozápasový rozhovor s Tsitsipasom
Flashscore

22:30 - Dominic Thiem čakanie na skalp hráča TOP 10 od novembra 2020 stále neukončil. Už desiatu porážku v rade s členmi elitnej desiatky utrpel na antukovom turnaji Masters 1000 v Madride, kde rakúsky finalista z rokov 2017 a 2018 nestačil na Stefanosa Tsitsipasa v setoch 6:3, 1:6, 6:7.

Zostrih zápasu Tsitsipas - Thiem
Flashscore

21:00 - Denis Shapovalov od postupu do 3. kola Australian Open prehral tretí z jedenástich zápasov. Na antuke v Madride podľahol nasadený Kanaďan vo svojom úvodnom súboji 7:6, 4:6, 6:7 Číňanovi Ze Zhangovi.

18:15 – "Myslím, že som podávala veľmi dobre a od základnej čiary hrala agresívne. Zápas sa mi podarilo zvládnuť aj po taktickej stránke. Som veľmi rada za víťazstvo s takou hráčkou, ako je Coco," povedala po postupe Badosová.

Pozápasový rozhovor s Badosovu
Flashscore

18:00 – Pomerne hladko si Paula Badosová poradila v Madride so svetovou šestkou Coco Gauffovou 6:3, 6:0.

Zostrih zápasu Badosová - Gauffová
Flashscore

17:15 - Slovenská tenistka Tereza Miháliková nestačila so svojou deblovou partnerkou Parksovou na dvojicu Oxana Kalašniková/Jana Siziková a s antukovým turnajom v Madride sa lúčia na prvej prekážke po setoch 5:7, 3:6. 

17:00 – Deviaty hráč sveta Felix Auger-Aliassime v Madride skončil prekvapivo skoro. V trojsetovej bitke nestačil na Srba Dušana Lajoviča a prehral 2:6, 6:3, 6:7.

Zostrih zápasu Lajovič - Auger-Aliassime
Flashscore

16:45 – "Snažil som sa sústrediť na svoju hru a vyhrávať dlhé výmeny. Musela som viac tlačiť na podanie, až následne to bolo podľa predstáv," povedala nadšená Samsonová.

Pozápasový rozhovor so Samsonovou
Flashscore

16:28 – Len 64 minút potrebovala ruská tenistka Ljudmila Samsonová k tomu, aby na prestížnom turnaji v Madride vyradila Jelenu Ostapenkovú. Súperku zdolala 6:2, 6:0.

Zostrih zápasu Samsonová - Ostapenková
Flashscore

15:05Aryna Sabalenková na antukovom podujatí WTA 1000 v Madride porazila 6:4, 7:5 Camilu Osoriovú z Kolumbie a postúpila do osemfinále.

Zostrih zápasu Sabalenková - Osoriová
Flashscore

12:40 - Daniil Medvedev vstup do antukového turnaja Masters 1000 v Madride, kde minulosti prehral tri zo štyroch duelov, zvládol. Tretí hráč svetového rebríčka zdolal talianskeho antukára Andreu Vavassoriho, ktorý postúpil z kvalifikácie, 6:4, 6:3. V treťom kole sa stretne so svojím krajanom Ševčenkom.

Zostrih duelu Medvedev - Vavassori.
Flashscore

12:40 - "V zápase bolo niekoľko napätých momentov, ale keď sme mali výmeny od základnej čiary, cítil som, že mám situáciu pod kontrolou," povedal Medvedev v pozápasovom rozhovore.

Pozápasový rozhovor s Medvedevom.
Flashscore

08:00 - Cestu na turnaji v Madride začne v sobotu vo štvorhre slovenská tenistka Tereza Mihalíková. Tá vytvorí dvojicu s Američankou Alyciou Parksovou. Proti nim bude stáť gruzínsko-ruská dvojica Oxana Kalašniková/Jana Siziková. Duel by sa mal začať o 14:00.

07:00 - Nemec Alexander Zverev zdolal v piatok Roberta Carballesa Baenu 6:7 (6), 7:5, 6:0 a pripísal si 350. víťazstvo v kariére. Zverev, ktorý minulý týždeň oslávil 26. narodeniny, je jediným hráčom na okruhu, ktorý dosiahol hranicu 350 víťazstiev ešte vo veku do 30 rokov.