Tennis Tracker: Alcaraz nezaváhal a má pred sebou osemfinále so Zverevom

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Alcaraz nezaváhal a má pred sebou osemfinále so Zverevom

Aktualizované
Alcaraz potvrdil výbornú formu.
Alcaraz potvrdil výbornú formu.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, sociálne siete - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo všetko sa stalo a deje 30. apríla?

22:05 - "Celý zápas som sa sústredil iba na seba a snažil som sa trafiť loptičku naozaj čisto a s veľkou silou. To bol cieľ na začiatku duelu. Samozrejme, počas celého priebehu som chcel zostať agresívny," uviedol Alcaraz po postupe.

Pozápasový rozhovor s Alcarazom
Flashscore

22:00 - Obhajca titulu Carlos Alcaraz zvládol na domácom Masters v Madride prekážku v podobe Bulhara Grigora Dimitrova a po setoch 6:2, 7:6 vylepšil vzájomnú bilanciu na 2-0. V osemfinále čaká na 19-ročného Španiela repríza minuloročného finále s dvojnásobným šampiónom Zverevom. 

Zostri zápasu Alcaraz - Dimitrov
Flashscore

21:00 - Borna Čorič na antuke v Madride vyradil 7:6, 6:3 Huberta Hurkacza a vzájomnú bilanciu upravil na 3-1. O prvú tohtoročnú sériu troch výhier na jednom turnaji si Chorvátsky tenista zahrá s Runem alebo Davidovichom.

20:10 – "So svojou hrou som spokojná. Myslím, že to bol naozaj vyrovnaný duel, najmä v prvom sete," povedala po postupe Krejčíková.

Pozápasový rozhovor s Krejčíkovou
Flashscore

20:00Barbora Krejčíková vyradila v Madride Číňanku Xiyu Wangovú, ktorej oplatila prehru z minuloročnej Budapešti a postúpila do osemfinále. V ňom sa česká tenistka stretne s Chorvátkou Martičovou.

Zostri zápasu Krejčíková - Wangová
Flashscore

19:38 – "Nepovedala by som, že to bolo jednoduché. Každý zápas je tu ťažký. Som rada, že sa každým dňom zlepšujem a dostávam do rytmu," povedala Swiateková.

Pozápasový rozhovor so Swiatekovou
Flashscore

18:30 – Aktuálna svetová jednotka Iga Swiateková si za hodinu a 16 minút poradila s Bernardou Perovou 6:3, 6:2 a v Madride ju čaká osemfinále.

Zostrih zápasu Swiateková - Peraová
Flashscore

17:20 – "Chvíľami som si myslela, že hrám naozaj dobre. Chodila som na sieť a triafala voleje. S Mariou je to však vždy ťažké," povedala po víťazstve americká tenistka Pegulová.

Pozápasový rozhovor s Pegulovou
Flashscore

16:45 – Marie Bouzková v Madride na favorizovanú Jessicu Pegulovú nevyzrela. A to aj napriek tomu, že jej vzdorovala dve a štvrť hodiny. Česká tenistka využila iba dva zo štrnástich brejkbalov a prehrala 4:6, 6:7.

Zostrih zápasu Pegulová - Bouzková
Flashscore

16:00 - Alexander Zverev na antuke v Madride deklasoval 6:1, 6:0 Francúza Huga Greniera a postúpil do osemfinále.

14:30Andrej Rubľov na antukovom Masters 1000 v Madride porazil 6:2, 7:5 Japonca Jošihita Nišioku a postúpil do osemfinále. V ňom sa stretne s krajanom Chačanovom.

Zostrih zápasu Nišioka - Rubľov
Flashscore

09:00 – Grécka tenistka Maria Sakkariová zdolala v Madride 3:6, 6:3, 6:3 domácu Rebeku Masárovu a postúpila do osemfinále. O prekonanie svojho maxima na antuke v španielskej metropole si svetová deviatka zahrá s ďalšou Španielkou Badosovou.

06:00 - Stefanos Tsitsipas odohral s Dominicom Thiemom naozaj napínavý duel, v ktorom bol o niečo lepší grécky tenista po výsledku 3:6, 6:1, 7:6. Neuveriteľná séria 39 prvých podaní v rade mohla byť pomyselným jazýčkom na váhach.