Tennis Tracker: Kríza Stephensovej pokračuje, v Madride podľahla 168. hráčke sveta

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Kríza Stephensovej pokračuje, v Madride podľahla 168. hráčke sveta

Americká tenistka sa nestretáva s ideálnou formou.
Americká tenistka sa nestretáva s ideálnou formou.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, sociálne siete - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo všetko sa stalo a deje 27. apríla?

22:00 - Kvalifikant Andrea Vavassori z Talianska zdolal favorizovaného Brita Andyho Murraya 6:2 a 7:6. Talianovi patrí vo svetovom rebríčku ATP 164. miesto. Je to po prvýkrát, čo dvojnásobný víťaz turnaja Murray vypadol v Madride v 1. kole, doteraz štartoval na tomto turnaji 12-krát.

20:50 - Postup v Madride si zabezpečila aj Američanka Coco Gauffová, šestka turnaja si poradila so Španielkou Irene Burillovou Escorihuelaovou 6:4, 6:1. Problémy nemala ani dvojka Arina Sabalenková z Bieloruska, ktorá zdolala Rumunku Soranu Cirsteaovú 6:4, 6:3.

15:45 - Linda Fruhvirtová schytala od Jeleny Ostapenkovej výprask po Dubaji aj o dva mesiace neskôr v Madride. Sedemnásťročná Češka tentokrát uhrala o game viac, ale aj tak grandslamovej šampiónke podľahla jednoznačne 0:6, 3:6.

Zostrih zápasu Fruhvirtová –⁠ Ostapenková.
Flashscore

13:50 - Nemecká tenistka Jule Niemeierová sa prebojovala do 3. kola dvojhry na turnaji WTA v Madride. V 2. kole vyradila nasadenú desiatku a trojnásobnú víťazku podujatia Češku Petru Kvitovú 7:6 (9), 6:1.

13:00 - Rakúsky tenista Dominic Thiem postúpil do 2. kola dvojhry na turnaji ATP Masters 1000 v Madride. V úvodnom kole si vo štvrtok poradil s Britom Kyleom Edmundom 6:4, 6:1. Jeho ďalším súperom bude štvrtý nasadený Grék Stefanos Tsitsipas.

6:03 - Američanka Sloane Stephensová prehrala piaty z posledných šiestich zápasov. Na antuke v Madride viedla nad 168. hráčkou sveta Jaqueline Cristianovou 7:5 a 4:2, ale náskok neudržala a napokon Rumunke podľahla 7:5, 4:6, 4:6.