Tennis Tracker: Sabalenková zdolala Swiatekovú a ovládla turnaj v Madride

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Sabalenková zdolala Swiatekovú a ovládla turnaj v Madride

Aktualizované
Sabalenková vrátila Swiatekovej prehru z Nemecka.
Sabalenková vrátila Swiatekovej prehru z Nemecka.Slovenský tenisový zväz
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, sociálne siete - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo všetko sa stalo a deje 6. mája?

21:20 - Bieloruská tenistka Arina Sabalenková sa stala druhýkrát v kariére víťazkou antukového podujatia WTA v Madride. Vo finále singla zdolala v pozícii turnajovej dvojky nasadenú jednotku Poľku Igu Swiatekovú 6:3, 3:6 a 6:3. Súperke odplatila minulotýždňovú finálovú prehru zo Stuttgartu a potvrdila sľubnú formu pred blížiacim sa grandslamovým Roland Garros.

"Bol to z mojej strany super zápas. Zdolať Igu na antuke je veľmi ťažké. Snažila som sa hrať agresívne a táto taktika mi priniesla úspech," uviedla Bieloruska po zápase pre akreditované médiá.

15:12 - Slovenský tenista Lukáš Klein neuspel v semifinále dvojhry na challengerovom turnaji v Prahe s dotácia 73 000 eur. Dvadsaťpäťročný hráč prehral v sobotu s ôsmym nasadeným Rakúšanom Sebastianom Ofnerom v troch setoch 6:7 (4), 6:0 a 3:6.

10:38 - Američanka Amanda Anisimovová oznámila, že vo veku 21 rokov na bližšie neurčenú dobu končí s tenisom. Príčinou je syndróm vyhorenia a obavy o svoje duševné zdravie. Víťazka dvoch turnajov WTA sa vo veku 17 rokov senzačne dostala do semifinále Roland Garros. V roku 2019 potom vyradila rumunskú obhajkyňu titulu Simonu Halepovú.

6:39 - Rovnako ako pred dvoma týždňami v Stuttgarte sa Iga Swiateková pokúsi zopakovať svoj finálový úspech s Arynou Sabalenkovou aj v sobotu v Madride. Duel medzi poľskou tenistkou a jej bieloruskou súperkou je naplánovaný na 18:30.