Tennis Tracker: Zhang prvýkrát porazil súpera z TOP 20, Medvedev skončil

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Zhang prvýkrát porazil súpera z TOP 20, Medvedev skončil

Čínskeho tenistu čaká ďalšia neľahká prekážka.
Čínskeho tenistu čaká ďalšia neľahká prekážka.ATPTour.com
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, sociálne siete - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo všetko sa stalo a deje 2. mája?

23:43 - Do semifinále turnaja v Madride prešla aj deviata nasadená Maria Sakkariová z Grécka, ktorá zdolala Rumunku Irinu-Cameliu Beguovú v troch setoch 6:7 (3), 6:4 a 6:2.

18:05 - Medzi najlepšiu osmičku bez problémov prešiel najvyššie nasadený Carlos Alcaraz zo Španielska, ktorý si poradil s Nemcom Alexandrom Zverevom 6:1 a 6:2.

15:37 - Aryna Sabalenková v Madride dvakrát prehrávala o set a brejk s Majar Šerifovou, ktorá hrala svoje premiérové štvrťfinále na podujatí WTA 250. Od stavu 2:6, 1:2 však začala dominovať, rozbehnutej Egypťanke povolila len jeden gem a dosiahla svoje deviate antukové štvrťfinále na najvyššom okruhu.

14:41 - Aslan Karacev zažíva v Madride znovuzrodenie. Dvadsaťdeväťročný ruský kvalifikant, ktorý bol v rebríčku už na 14. mieste a momentálne mu patrí 121. priečka, si v osemfinále vyšľapol na krajana Daniila Medvedeva 7:6(1), 6:4, získal svoj prvý skalp hráča z TOP 10 po takmer dvoch rokoch a zabezpečil si premiérovú účasť vo štvrťfinále turnajov Masters.

12:55 - Karen Chačanov odplatil krajanovi Andrejovi Rubľovovi prehru. Po dvoch odvrátených mečbaloch a setoch 7:6(8), 6:4 postúpil a na piaty pokus zvládol antukové osemfinále série Masters. Vo svojom prvom tohtoročnom štvrťfinále na najpomalšom povrchu sa stretne s Carlosom Alcarazom alebo Alexandrom Zverevom.

7:21 - Osmičku štvrťfinalistiek v Madride doplnila Iga Swiateková. Svetová jednotka v nočnom zápase zdolala Jekaterinu Alexandrovovú 6:3, 6:7, 6:4, hoci v druhom sete stratila vedenie 5:2 a pri podaní súperky nevyužila mečbal. V semifinále sa stretne s Petrou Martičovou.

6:25 - V rebríčku ATP 99. hráč sveta Zhizhen Zhang zdolal na antuke v Madride svetovú trinástku Camerona Norrieho 2:6, 7:6, 7:6, hoci nemal ani jeden brejkbal, prvýkrát porazil hráča z TOP 20 a pripísal si tretie víťazstvo na Masters 1000. Dvadsaťšesťročný Číňan vyzve v osemfinále Američana Fritza.