Tennis Tracker: Murray sa s Monte Carlom rozlúčil rýchlo. Djokovič spoznal súpera

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Tennis Tracker: Murray sa s Monte Carlom rozlúčil rýchlo. Djokovič spoznal súpera
Aktualizované
Andy Murray nestačil na De Minaura.
Andy Murray nestačil na De Minaura.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, sociálne siete - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo všetko sa stalo a deje 10. apríla?

20:10 – "Hral som veľmi dobre, ale druhá sada bola šialená. Pre mňa fajn, že som mu zobral podanie. V celom stretnutí som mal navrch. Celkovo som s výkonom spokojný," povedal po postupe Thiem.

Pozápasový rozhovor s Thiemom.
Flashscore

19:31Dominic Thiem na antukovom Masters 1000 v Monte Carle porazil 6:1, 6:4 francúzskeho veterána Richarda Gasqueta, s ktorým neprehral šesť setov v rade. Vzájomnú bilanciu otočil z 0-2 na 3-2. V druhom kole vytve o desať rokov mladšieho Dána Runeho.

Zostrih zápasu Gasquet – Thiem.
Flashscore

17:25 – "Vedel som, že to nebude ľahké, ale bol som naozaj spokojný s tým, ako som vstúpil do zápasu. Na konci som sa trochu zasekol, ale jednoducho, k takému hráčovi, akým je Andy, musíte mať rešpekt. Teším sa, že som vyhral a odštartoval antukovú sezónu takto," hodnotil v pozápasovom rozhovore De Minaur.

Pozápasový rozhovor s De Minaurom.
Flashscore

17:20 – Devätnásty hráč sveta Alex De Minaur si poradil na úvod turnaja v Monte Carle s Britom Andym Murraym 6:1, 6:3. Austrálčan potvrdil, že to na bývalú svetovú jednotku vie. Murrayho porazil v treťom vzájomnom stretnutí.

Zostrih zápasu De Minaur – Murray.
Flashscore

17:17Diego Schwartzman vyradil na Masters v Monte Carle 6:4, 6:2 Davida Goffina. S Belgičanom prerušil sériu štyroch prehier a upravil vzájomnú bilanciu na 2:5. O ešte len piatu tohtoročnú výhru a prvú víťaznú šnúru od US Open bude bývalá osmička bojovať s Jannikom Sinnerom.

16:33 – Dvojnásobný šampión Novak Djokovič vstúpi do Monte Carla proti kvalifikantovi a 186. hráčovi sveta Ivanovi Gakchovovi. Ruský tenista po Adrianovi Mannarinovi a Lucovi Van Asschemu porazil 7:6(6), 2:6, 6:3 Mackenzieho McDonalda. Nadviazal na zvládnutú kvalifikáciu a zvládol svoj prvý duel v hlavných súťažiach podnikov Masters.

15:42 - "Začiatok sezóny bol pre mňa z rôznych dôvodov veľmi ťažký. Som rád, že som späť a robím to, čo mám rád - bojujem, hrám tenis na tomto krásnom turnaji. Nastúpiť proti Maximovi nie je jednoduché, ale mal som neuveriteľnú podporu," nechal sa na kurte počuť Berrettini.

Pozápasový rozhovor s Berrettinim.
Flashscore

15:38 - Talian Matteo Berrettini odštartoval v Monte Carle rýchlou výhrou. Američana Maxima Cressyho vyradil za hodinu a 26 minút 6:4, 6:2. Cressy sa v poslednej dobe trápi so servisom a dnes urobil 14 dvojchýb. O vylepšenie svojho maxima na Masters v Monte Carle bude bývalý člen prvej svetovej desiatky a terajší 22. hráč sveta bojovať proti Franciscovi Cerúndolovi.

Zostrih zápasu Cressy – Berrettini.
Flashscore

zahájil v Monte Carlu rychlou výhrou. Američana Maxima Cressyho vyřadil za hodinu a 26 minut 6:4 a 6:2. Cressy se v poslední době trápí se servisem a dnes spáchal 14 dvojchyb. O vylepšení svého maxima na Masters v Monte Carlu bude bývalý člen první světové desítky a nyní až 22. hráč světa usilovat proti Franciscovi Cerúndolovi 

13:39Stan Wawrinka vstúpil do antukovej jari vydareným víťazstvom 5:7, 6:3, 6:4 proti skvelo hrajúcemu Tallonovi Griekspoorovi na Masters v Monte Carle, keď odvrátil 10 z 12 brejkbalov a sám všetky tri šance využil. O postup do osemfinále sa bývalý šampión štartujúci na divokú kartu stretne s nasadenou osmičkou Taylorom Fritzom.

12:21Cameron Norrie skončil na úvodnom antukovom Masters sezóny v Monte Carle hneď v prvom kole a už v treťom dueli po sebe neuhral ani set. Aktuálne 13. hráč sveta nestačil 3:6, 4:6 na Francisca Cerúndola, ktorý mu oplatil minuloročnú prehru z Lyonu. Pripísal si svoj siedmy skalp hráča z prvej dvadsiatky rebríčka. Argentínčan si o svoje najväčšie antukové osemfinále zahrá s Maximom Cressym, alebo Matteem Berrettinim.

12:11 – Svetová jednotka Novak Djokovič verí, že mesačná pauza od zápasov na ňom nezanechá negatívny efekt. Srbský tenista dúfa, že vďaka dlhšej príprave na antuke dosiahne na prebiehajúcom turnaji v Monte Carle dobrý výsledok. Viac si prečítajte v samostatnom článku.

6:00 - Americký tenista Francis Tiafoe získal svoj prvý titul na antuke na domácom turnaji v Houstone. Vo finále, ktoré nasledovalo len niekoľko hodín po oboch semifinálových zápasoch, zdolal Argentínčana Tomása Martína Etcheverryho po takmer dvojhodinovom boji 7:6 (1), 7:6 (6).