Trápenia Shapovalova a Cachína pokračujú, Šramková vo štvrťfinále

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Trápenia Shapovalova a Cachína pokračujú, Šramková vo štvrťfinále
Shapovalov nestačil v Houstone na Girona.
Shapovalov nestačil v Houstone na Girona.Profimedia
Tenisová sezóna sa už naplno rozbehla a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 3. apríla?

23:15 - Fabio Fognini na antuke v Marrákeši zdolal najvyššie nasadeného Srba Lasla Djereho 7:6, 2:6, 6:4. Vzájomnú bilanciu vyrovnal na 2-2 a po štvrtom trojsetovom víťazstve v rade postúpil prvýkrát v tejto sezóne do štvrťfinále. Tridsaťšesťročný taliansky kvalifikant sa v ňom stretne s Rusom Pavlom Kotovom.

21:12 - Gaël Monfils v portugalskom Estorile zvládol svoj prvý tohtoročný zápas na antuke, na ktorej v posledných rokoch veľa nehral. Tridsaťsedemročný Francúz zdolal domáceho outsidera Henriqueho Rochu 7:5, 7:5 a zabezpečil si súboj s Maďarom Mártonom Fucsovicsom.

20:55 - Bývalý šiesty hráč sveta Matteo Berrettini si poradil na antuke v marockom Marrákeši so Španielom Jaumem Munarom 6:4, 4:6, 6:3 a prvýkrát od marca minulého roka postúpil do štvrťfinále turnaja ATP. Taliansky tenista, ktorý zápasí s častými zdravotnými problémami, sa v ňom stretne s krajanom Lorenzom Sonegom.

Zostrih zápasu.
Flashscore

20:30 - Bývalé svetové jednotky a grandslamové šampiónky Caroline Wozniacká a Simona Halepová dostali divokú kartu na prestížny turnaj WTA 1000 v Madride. Wozniacká, ktorá sa vracia po materskej prestávke, sa v španielskej metropole dostala najďalej vo finále v roku 2009. Halepová, ktorej skrátili dopingový trest, je dvojnásobnou šampiónkou.

18:20 - Joao Sousa vo veku 35 rokov ukončil kariéru. Bývalý 28. hráč sveta a víťaz štyroch turnajov ATP odohral svoj posledný zápas pred domácim publikom na antuke v Estorile, kde šampión z roku 2018 prehral v prvom kole s o generáciu mladším Francúzom Arthurom Filsom 5:7, 4:6.

16:00 - Taliansky tenista Lorenzo Sonego sa prebojoval do štvrťfinále dvojhry na antukovom turnaji ATP v marockom Marrakeši. V 2. kole v pozícii nasadenej štvorky zdolal Sumita Nagala z Indie 1:6, 6:3, 6:4. 

Zostrih zápasu.
Flashscore

15:24 - Pedro Cachín slávil prvý triumf na okruhu ATP vlani v júli na antuke vo švajčiarskom Gstaade, teraz však už takmer pol roka čaká na víťazný zápas. Dvadsaťosemročný Argentínčan utrpel 14. prehru v rade na antukovom podujatí v portugalskom Estorile, kde podľahol Maďarovi Mártonovi Fucsovicsovi 5:7, 2:6 a pripísal si 10. porážku v tomto roku.

15:01 - Jannik Sinner sa môže budúci týždeň stať len druhým tenistom v histórii, ktorý v jednej sezóne ovládne Australian Open, Miami a antukový turnaj Masters 1000 v Monte Carle. Doteraz sa to podarilo iba Srbovi Novakovi Djokovičovi v roku 2015. Maximom talianskeho tenistu v Monaku je vlaňajšie semifinále.

14:47 - Tri dni po triumfe na domácom challengeri v Girone pridal Pedro Martínez šieste víťazstvo v rade na turnaji ATP 250 v Estorile. Španielsky tenista zdolal Nemca Daniela Altmaiera 6:4, 6:2 a vzájomnú bilanciu vylepšil na 2:0. O štvrťfinále si zahrá s ďalším súperom, ktorého pred tromi rokmi v Kitzbüheli zdolal na ceste do svojho prvého finále, krajanom Robertom Bautistom (H2H 1:0).

14:45 - Rebecca Šramková postúpila do štvrťfinále challengru v španielskej La Bisbal d'Empordà. Na antuke bola v druhom kole jasnou favoritkou, nakoniec sa vytrápila s Francúzkou Kristinou Mladenovicovou, keď ju zdolala po 2 hodinách a 35 minútach 7:5, 4:6 a 6:4.

06:05 - Denis Shapovalov končí v prvom kole svojho piateho z desiatich tohtoročných turnajov. Pri svojom debute na antuke v Houstone prehral 24-ročný Kanaďan s domácim Marcosom Gironom 2:6, 5:7.

05:50 - Madison Keysová nezvládla úvodné tohtoročné vystúpenie na antuke. Na domácom podujatí WTA 500 v Charlestone americká šampiónka z roku 2019 prehrala 6:3, 3:6, 3:6 s Rumunkou Jaqueline Cristianovou.

05:30 - Jessica Pegulová začala antukovú jar vydreným víťazstvom. Najvyššie nasadená Američanka zdolala na domácej päťstovke v Charlestone krajanku Amandu Anisimovovú po dva a pol hodine hry 3:6, 6:4, 7:6. V druhom kole sa minuloročná semifinalistka stretne s Poľkou Magdou Linetteovou (H2H 1:0).