Tréneri Slovana Bratislava majú naďalej plnú dôveru vedenia klubu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Tréneri Slovana Bratislava majú naďalej plnú dôveru vedenia klubu

Slovan nebude meniť trénerov.
Slovan nebude meniť trénerov.Štefan Mácsadi
Tréneri hokejistov HC Slovan Bratislava majú naďalej plnú dôveru predstaviteľov klubu. Jeho vedenie a športový manažment sa nedávnymi výsledkami zaoberal po utorňajšej domácej prehre s posledným tímom extraligovej tabuľky Prešovom (1:4) na spoločnom stretnutí s trénermi a aj hráčmi.

Slovan zvíťazil po februárovej reprezentačnej prestávke iba v dvoch z piatich zápasov, no naďalej vedie tabuľku s trojbodovým náskokom pred Zvolenom. Kluboví akcionári vyjadrili trénerskému tímu, ktorý vedie hlavný kormidelník Ján Pardavý, a športovému manažmentu plnú podporu.

Vedenie klubu zdôraznilo, že výsledky z nedávnych stretnutí, najmä v domácom prostredí, sa nemôžu opakovať. K hráčom apelovalo s dôrazom na zlepšenie výkonnosti, tímovosti a vyvinutia maximálneho úsilia o nápravu herného prejavu smerom k záveru základnej časti a blížiacej sa play-off.

Podľa vyjadrenia klubu vstúpi Slovan do záveru dlhodobej časti s cieľom potvrdiť prvé miesto a čo najlepšie sa pripraviť na vyraďovaciu časť, v ktorej bude obhajovať majstrovský titul. Do konca základnej časti odohrá ešte štyri zápasy - postupne sa predstaví vo Zvolene, Trenčíne a Liptovskom Mikuláši a v záverečnom 44. kole nastúpi doma proti Novým Zámkom.