Tsitsipas cez Sinnera do finále v Monte Carle. Vyzve Ruuda, ktorý vyradil Djokoviča

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Tsitsipas cez Sinnera do finále v Monte Carle. Vyzve Ruuda, ktorý vyradil Djokoviča
Tsitsipas bude v Monte Carle bojovať o tretí titul.
Tsitsipas bude v Monte Carle bojovať o tretí titul.Profimedia/Flashscore
Tenisová sezóna sa už naplno rozbehla a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 13. apríla?

20:00 - Casper Ruud prvýkrát porazil Novaka Djokoviča 6:4, 1:6, 6:4 a pripísal si najcennejšie víťazstvo v kariére. O premiérový titul z Monte Carla bude bojovať proti Grékovi Stefanosovi Tsitsipasovi.

Zostrih zápasu.
Flashscore

16:30 - Grécky tenista Stefanos Tsitsipas sa stal prvým finalistom dvojhry na antukovom turnaji ATP Masters 1000 v Monte Carle. V sobotnom semifinále si dvanásty nasadený hráč poradil s dvojkou svetového rebríčka Talianom Jannikom Sinnerom 6:4, 3:6, 6:4.

Zostrih zápasu.
Flashscore

15:20 - Španiel Rafael Nadal potvrdil účasť na turnaji ATP 500 v Barcelone, ktorý sa uskutoční od 15. do 21. apríla. V prvom kole sa postaví proti Flaviovi Cobollimu z Talianska. Pre 22-násobného grandslamového šampióna je to účasť na druhom podujatí ATP v tomto roku.

Na januárovom turnaji v Brisbane sa dostal do štvrťfinále, kde ho vyradil Austrálčan Jordan Thompson. V Austrálii sa mu však obnovilo zranenie bedrového kĺbu, pre ktoré vynechal celú minulú sezónu. Nadal odohral od US Open 2022 iba dvanásť oficiálnych duelov. Tridsaťsedemročný Španiel sa v Barcelone môže pochváliť zápasovou bilanciou 66:4. Po prvý raz na turnaji triumfoval v roku 2005 a naposledy v roku 2021.

15:03 - Druhá sobotňajšia dvojhra sa zrušila, nasledovala už len štvorhra. Aj v nej Slovenky zvíťazili, keď si Viktória Hrunčáková s Terezou Mihalíkovou poradili so slovinským duom Pia Lovričová - Ela Nala Miličová 6:1, 2:6 a v skrátenom treťom sete 10:6.

13:20 - Slovenské tenistky postúpili na novembrový finálový turnaj Pohára Billie-Jean Kingovej v Seville. V kvalifikačnom dueli proti Slovinsku vedú na harde v bratislavskom NTC už 3:0. O rozhodujúci tretí bod pre slovenské farby sa zaslúžila Renáta Jamrichová, ktorá v úvodnej sobotňajšej dvojhre deklasovala slovinskú jednotku Veroniku Erjavecovú 6:2, 6:0. Čítajte viac.

12:29 - Jozef Kovalík si na antuke v chorvátskom Splite zahrá o titul, keď v semifinále miestneho challengru porazil za 78 minút Francúza Benjamina Bonziho 6:4, 6:3. V nedeľňajšom finále sa postaví buď proti prvému nasadenému Maďarovi Zsomborovi Pirosovi, alebo nenasadenému domácemu Matejovi Dodigovi, ktorý ako držiteľ voľnej karty vyradil v prvom kole Alexa Molčana. 

11:40 - Renáta Jamrichová nahradí v prvom sobotňajšom zápase kvalifikačného stretnutia proti Slovinsku v Pohári Billie Jean Kingovej slovenskú singlovú jednotku Annu Karolínu Schmiedlovú. Jej súperkou bude pôvodne nominovaná Slovinka Veronika Erjavecová. Zápas sa začína o 12:00 na centrálnom dvorci Peugeot arény v bratislavskom Národnom tenisovom centre.

07:40 - Slovenské tenistky majú dva postupové mečbaly v súboji o postup na finálový turnaj Pohára Billie-Jean Kingovej. Prvý bude mať k dispozícii Anna Karolína Schmiedlová, ktorá bude v bitke tímových jednotiek čeliť Slovinke Veronike Erjavecovej. V druhej sobotňajšej dvojhre by na seba mali naraziť Viktória Hrunčáková a Ela Nala Miličová. Pokiaľ bude stav zápasu vyrovnaný 2:2, rozhodne o postupujúcom do Sevilly záverečná štvorhra.

07:30 - Jozef Kovalík bude od 11:00 bojovať na antuke v chorvátskom Splite o možnosť zahrať si o titul. V semifinále challengru sa Slovák postaví proti Francúzovi Benjaminovi Bonzimu. Aktéri zápasu sa na okruhu stretnú po prvý raz.