Turnaj majstrov sa začal pre Sinnera víťazne. Kanada ovládla po triumfe s Talianskom PBJK

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Turnaj majstrov sa začal pre Sinnera víťazne. Kanada ovládla po triumfe s Talianskom PBJK

Aktualizované
V Turíne odštartoval Turnaj majstrov.
V Turíne odštartoval Turnaj majstrov.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností nestavia do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 12. novembra?

20:05 - Tenistky Kanady získali prvýkrát v histórii Pohár Billie Jean Kingovej. Vo finále prestížnej tímovej súťaže zvíťazili v nedeľu v Seville nad Talianskom 2:0. O rozhodujúci druhý bod pre kanadské farby sa postarala Leylah Fernandezová (21), ktorá v dueli tímových jednotiek zdolala Jasmine Paoliniovú 6:2, 6:3.

17:10 - Kanadské tenistky sa vo svojom prvom finále Pohára Billie Jean Kingovej ujali vedenia 1:0. Prvý krok na ceste za skalpom Talianok urobila 18-ročná hráčka z prvej svetovej stovky Marina Stakusicová, ktorá zdolala Martinu Trevisanovú 7:5, 6:3 a zavŕšila svoj impozantný debut v súťaži. O triumfe môže rozhodnúť Leylah Fernandezová, ktorá si zahrá s Jasminou Paoliniovou.

16:08 - Jannik Sinner (22) absolvoval na domácej pôde v Turíne víťaznú premiéru v pozícii plnohodnotného účastníka Turnaja majstrov. Taliansky mladík zdolal gréckeho šampióna z roku 2019 Stefanosa Tsitsipasa (25) bez straty podania dvakrát 6:4 a urobil dôležitý krok v boji o postup do semifinále. V druhom zápase Zelenej skupiny sa večer stretnú šesťnásobný srbský šampión Novak Djokovič (36) a dánsky nováčik Holger Rune (20).

Zostrih zápasu Tsitsipas - Sinner.
Flashscore

14:15 - Nominácia na finálový zápas Pohára Billie Jean Kingovej medzi Kanadou a Talianskom nebola žiadnym prekvapením. V španielskej Seville si zahrajú Marina Stakusicová a Martina Trevisanová, v zápase tímových jednotiek sa stretnú Leylah Fernandezová s Jasminou Paoliniovou.

13:28 - V talianskom Turíne sa začal Turnaj majstrov. Chorvát Ivan Dodig a Američan Austin Krajicek vstúpili do súťaže štvorhry víťazne, keď zdolali 6:4, 6:2 Argentínčanov Maxima Gonzaleza a Andresa Molteniho.

10:44 - Stefanos Tsitsipas predčasne ukončil tréning posledné dva dni pred nedeľňajším začiatkom Turnaja majstrov pre bolesti lakťa, ktoré ho pred dvoma rokmi vyradili zo súťaže po úvodnom vystúpení. Grécky šampión z roku 2019 by mal dnes od 14:30 vstúpiť do vyvrcholenia sezóny zápasom proti Talianovi Jannikovi Sinnerovi. Prvým náhradníkom v Taliansku by mal byť Poliak Hubert Hurkacz.

10:20 - Tridsaťšesťročný Srb Novak Djokovič začne svoj 16. ročník Turnaja majstrov v nedeľu večer v Turíne proti Holgerovi Runovi. Viac účastí na podujatí pre osem najlepších tenistov sezóny má na konte len Švajčiar Roger Federer (17).

08:33 - Dokáže Djokovič prekonať rekord Federera? Prečítajte si preview k Turnaju majstrov v Turíne.

06:30 - Nedeľný program bude pre tenisového fanúšika veľmi výživný. V Seville sa totiž uskutoční finále BJK Cupu medzi Kanadou a Talianskom. V Turíne odštartuje Turnaj majstrov. Prvé zápasy obstará domáci Sinner proti Tsitsipasovi a Djokovič sa stretne s Runem.