V Arizone čaroval Ingram, Red Wings a Rangers zvíťazili po prestrelke

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

V Arizone čaroval Ingram, Red Wings a Rangers zvíťazili po prestrelke

Gólman Coyotes neinkasoval ani raz.
Gólman Coyotes neinkasoval ani raz.Profimedia
Zápasový program NHL v sebe neukryl ani jedno slovenské vystúpenie. Nevídaný výsledok priniesol duel na ľade Coyotes, kde zažiaril domáci brankár. Mužstvá z Detroitu a New Yorku zažili gólovo bohaté zápasy.

Toronto Maple Leafs - Chicago Blackhawks 5:2

Arizona Coyotes - Tampa Bay Lightning 1:0 sn

Trinásty celok Západnej konferencie privítal káder, ktorý na východe zvádza tesný boj o vrchné poschodia tabuľky. Vzájomné stretnutie oboch strán naposledy ponúklo osemgólovú prestrelku v prospech Tampy, tentoraz bol scenár presných zásahov o poznanie kratší.

Duel, do ktorého v drese hostí nezasiahol Erik Černák, nevidel počas základnej hracej doby a predĺženia ani jediný gól. Sieť za brankárami sa vlnila až počas samostatných nájazdov. V tých boli úspešnejší hostitelia a pripísali si 19. výhru sezóny. Hostia klesli na piatu priečku. Prvé čisté konto kariéry zaknihoval po 47 zákrokoch domáci gólman Connor Ingram.

Edmonton Oilers - Detroit Red Wings 4:5 sn

Oilers v snahe o priblíženie sa druhej priečke západu hostili tím Detroitu, ktorý pred týždňom zdolali 5:2. Teraz ich stret priniesol ešte väčšiu gólovú nádielku, víťaz sa musel hľadať až v nájazdovej lotérii. V tejto zručnosti sa o niečo lepšie predviedli Red Wings a z ľadu favorita si po exekúcii Piusa Sutera niesli cenné víťazstvo. Hostitelia tak ostávajú na šiestom mieste svojej konferencie.

Minnesota Wild - Colorado Avalanche 2:3

Anaheim Ducks - Buffalo Sabres 3:7

Vancouver Canucks - New York Rangers 4:6

Po tesnej výhre nad Canucks pred siedmimi dňami na domácom ľade zavítali Rangers do prostredia svojho protivníka. Zápas do seba ukryl až desať presných zásahov a značnou mierou sa o to pričinila dvojica Panarin, Zibanejad - obaja zaznamenali bilanciu dva góly a jedna asistencia. Klub z New Yorku týmto úspechom natiahol svoju šnúru neporaziteľnosti na šesť súťažných súbojov. Vancouver prehral tretí raz po sebe, na západe mu patrí dvanáste miesto.