Vikings vybuchli proti Cowboys, Eagles odvrátili druhú prehru, úžasný záver pre Patriots

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Vikings vybuchli proti Cowboys, Eagles odvrátili druhú prehru, úžasný záver pre Patriots
Vikings vybuchli proti Cowboys, Eagles odvrátili druhú prehru, úžasný záver pre Patriots
Vikings vybuchli proti Cowboys, Eagles odvrátili druhú prehru, úžasný záver pre PatriotsProfimedia
Minnesota Vikings odohrala najhorší zápas sezóny NFL, proti Dallasu Cowboys neskórovala ani jeden touchdown. Philadelphia Eagles vyhrala deviate stretnutie a New England Patriots sa tešil po punt returne päť sekúnd pred koncom. Dvíha sa Detroit Lions, ktorý vyhral tretíkrát po sebe.

Green Bay Packers - Tennessee Titans 17:27

New York Giants - Detroit Lions 18:31

Detroit vyhral z úvodných siedmich zápasov sezóny iba jediný raz a dlho bol najslabším tímom NFL, lenže potom sa to otočilo a aj keď už Lions nemajú šancu postúpiť do play-off, zvíťazili tretíkrát po sebe. Giants pritom majú dobrý ročník, mohli vyhrať ôsmy zápas. To sa im nepodarilo a klesli na bilanciu 7-3, čím si sťažili cestu do play-off. Stále to majú vo vlastných rukách.

New Orleans Saints - Los Angeles Rams 27:20

New England Patriots - New York Jets 10:3

Diváci na Gillette Stadium videli až do úplného záveru iba dva úspešné field góly v podaní Folka, ktorý zahodil ďalšie dva a Zuerleina. Stretnutiu totálne dominovali defenzívy. Zdalo sa, že duel pôjde do predĺženia bez toho, aby niekto skóroval touchdown. Päť sekúnd pred koncom ale Patriots dvakrát po sebe zastavili ofenzívu Jets a fantastickým punt returnom rozhodol nováčik Marcus Jones.

New England poskočil na bilanciu 6-4, čím vyrovnal New York Jets. Oba tímy tak majú šancu postúpiť do play-off, ale je pred nimi ešte dlhá cesta.

Indianapolis Colts - Philadelphia Eagles 16:17

Philadelphia bola po ôsmich výhrach jediným nezdolaným tímom NFL, ale v pondelkovej dohrávke spred týždňa podľahla prekvapivo Washingtonu. Ďaleko od druhej porážky neboli hráči Eagles ani tentoraz. Colts viedli po prvej štvrtine 7:0 a po tretej to bolo 13:3. Favorit zabral v poslednej štvrtine, kedy Watkins a Hurts zaznamenali touchdowny, čím skóre otočili.

Eagles sú teda prvým tímom sezóny, ktorý vyhral deväť zápasov a s bilanciou 9-1 ostáva na čele celej ligy.

Houston Texans - Washington Commanders 10:23

Buffalo Bills - Cleveland Browns 31:23

Baltimore Ravens - Carolina Panthers 13:3

Atlanta Falcons - Chicago Bears 27:24

Denver Broncos - Las Vegas Raiders 16:22pp

Pittsburgh Steelers - Cinicnnati Bengals 30:37

Minnesota Vikings - Dallas Cowboys 3:40

Obrovský výbuch zaznamenali hráči Vikings, ktorí prvýkrát v sezóne nedokázali skórovať ani jeden touchdown. Dallas na čele s quaterbackom Prescottom skóroval až 40 bodov. Štyri touchdowny si zhodne rozdelili Elliott a Pollard. Cowboys môžu byť so stretnutím maximálne spokojní. Výborne zahrala aj obrana. Zaznamenali siedmu výhru v sezóne. Minnesota má bilanciu 8-2.

Los Angeles Chargers - Kansas Cify Chiefs 27:30

Kansas je naďalej najlepším tímom svojej konferencie. Po prehre s Buffalom vyhral štvrtýkrát po sebe a dostal sa na bilanciu 8-2. Rovnakú má v druhej konferencii len Minnesota a lepšiu iba Philadelphia. Polčas síce vyhrali Chargers 20:13, ale potom sa ukázala neskutočná ofenzívna kvalita Chiefs. Trasa Mahomes - Kelce zafungovala úspešne až trikrát, z toho dvakrát v štvrtej štvrtine. Dôležité boli aj tri field góly a dva potvrdené touchdowny od kickera Butkera.

Arizona Cardinals - San Francisco 49ers (22.11. o 2:15)