Z hosťovania má byť prestup. Feyenoord sa k Hanckovi chystá priviesť Sauera zo Žiliny

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Z hosťovania má byť prestup. Feyenoord sa k Hanckovi chystá priviesť Sauera zo Žiliny
Sauer v akcii počas prípravného duelu A-tímu Feyenoordu proti Štrasburgu.
Sauer v akcii počas prípravného duelu A-tímu Feyenoordu proti Štrasburgu. Profimedia
Holandský klub Feyenoord Rotterdam má blízko k aktivovaniu prestupovej klauzuly, ktorá by mu zabezpečila príchod doposiaľ hosťujúceho slovenského mládežníckeho reprezentanta Lea Sauera (17). Informácie priniesol portál 1908.nl.

Leo Sauer je momentálne v holandskom Feyenoorde na hosťovaní z MŠK Žilina. Na západe Európy pôsobí v kategórii do 21 rokov, kde patrí k oporám a je zároveň najmladším futbalistom mužstva. V 18 súbojoch strelil pravý krídelník päť gólov a na tri prihral. V Rotterdame si slovenského mladíka nesmierne vážia.

A to až tak, že priebežne najlepší celok Eredivisie zvažuje kúpu futbalistu, ktorý ešte len v decembri 2022 oslávil svoje 17. narodeniny. Sauer má za sebou debut v A-tíme Feyenoordu v prípravných stretnutiach. Proti belgickému Oostende sa gólovo presadil, nastúpil aj v dueloch s francúzskym Rennes a Štrasburgom.

Prestupová klauzula má byť podľa holandských médií na úrovni, respektíve tesne pod hranicou 500-tisíc eur. Sauer by sa definitívne mohol stať spoluhráčom Dávida Hancka, ktorý hrá rovnako vo Feyenoorde od uplynulého leta.