AC Miláno opäť padlo, tentokrát v derby. Krunič vidí problém v hlavách hráčov

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

AC Miláno opäť padlo, tentokrát v derby. Krunič vidí problém v hlavách hráčov

Ani Krunič nezabránil ďalšej prehre slávneho klubu.
Ani Krunič nezabránil ďalšej prehre slávneho klubu.Profimedia
Futbalisti milánskeho AC pokračujú v mizerných výsledkoch a po prehre 0:1 v mestskom derby s Interom sa prepadli už na 6. priečku tabuľky. Záložník Rade Krunič (29) poskytol po ďalšej prehre rozhovor pre Sky Sports Italia, v ktorom hovoril o príčinách krízy.

"Rossoneri" mali pred Derby della Madonnina slabú formu a začali sa prepadávať v tabuľke, čo Stefana Pioliho a jeho hráčov dostalo pod tlak. Inter svojho rivala úplne prevalcoval, pôsobil hladne a vďaka hlavičke Lautara Martíneza v prvom polčase si zabezpečil všetky tri body.

"Odkedy som tu ja a tréner, je to najhoršie obdobie, aké sme zažili. Robíme, čo je v našich silách. Aj keď to dnes nešlo podľa našich predstáv, každý deň tvrdo pracujeme a veríme si. V šatni sme trochu psychicky na dne kvôli všetkým tým porážkam. Myslím si, že víťazstvo by všetko zmenilo," prezradil futbalista z Bosny a Hercegoviny, ktorý dostal otázku, či problémy jeho tímu spôsobila taktika alebo niečo iné.

"Nepovedal by som, že to bolo tým. Scudetto sme vyhrali s rovnakou taktikou. Niečo sa zmenilo po mentálnej stránke. Nejde o to, že by som nechápal, čím to je, ale neviem nájsť správne vysvetlenie."

Krunič hovoril aj o milánskom rozostavení 3-5-2 a o tom, ako sa ho snažili využiť proti úhlavnému rivalovi.

"Pripravovali sme to celý týždeň, od prvého dňa sme všetko zmenili a snažili sa urobiť niečo iné. Niekoľko posledných zápasov sme odohrali veľmi zle, inkasovali sme veľa gólov a v defenzíve sme si počínali nedostatočne. Určite sme pripravili defenzívnejšiu hru, chceli sme sa pokúsiť lepšie brániť v prvom polčase a skúsiť to s protiútokmi. Nešlo to však tak, ako sme dúfali. V druhom dejstve sme si vytvorili o niečo viac šancí a v obrannej fáze sme boli trochu opatrnejší. Ak by sme mali povedať niečo pozitívne, tak by to mohlo byť práve toto."