Alcaraz s úspešným debutom. Suverénna Rybakinová skončila na rakete Samsonovovej

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Alcaraz s úspešným debutom. Suverénna Rybakinová skončila na rakete Samsonovovej

Aktualizované
Séria Rybakinovej sa skončila.
Séria Rybakinovej sa skončila.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 7. októbra?

16:44 - Ak Čech Jiří Lehečka v nedeľu v Šanghaji zdolá Diega Schwartzmana, po tretí raz v tomto roku vyzve Taylora Fritza (h2h 0:3). Siedmy nasadený Američan vstúpil do turnaja Masters 1000 v Číne víťazstvom 7:6, 6:7, 6:4 nad Japoncom Josukom Watanukim.

15:50 - Peter Benjamin Privara (765. hráč rebríčka ATP) nezabojuje o titul na turnaji M15 v tuniskom Monastire. Devätnásťročný Slovák nestačil v semifinále na Nemca Kaia Wehnelta (680. hráč sveta), hoci viedol po prvom sete. Nakoniec prehral po výsledku 6:4, 2:6, 2:6.

14:29 - Španielsky tenista Carlos Alcaraz si vo veku 21 rokov odkrútil víťazný debut na turnaji Masters 1000 v Šanghaji, keď zdolal Francúza Grégoira Barrèreho 6:2, 7:5. O postup do osemfinále bude svetová dvojka hrať s Danielom Evansom alebo Michailom Kukuškinom.

Zostrih zápasu Alcaraz - Barrère
Flashscore

12:44 - Ľudmila Samsonovová našla spôsob, ako poraziť Jelenu Rybakinovú aj vo štvrtom vzájomnom zápase. Premožiteľku svetovej jednotky Aryny Sabalenkovej zdolala v semifinále turnaja WTA 1000 v Pekingu 7:6, 6:3. O svoju najväčšiu a celkovo piatu trofej sa stretne s Igou Swiatekovou.

Zostrih zápasu Samsonovová - Rybakinová
Flashscore

12:03 - Jannik Sinner pred pár dňami triumfoval v Pekingu a pri svojom debute na Masters v Šanghaji mu chvíľu trvalo, kým sa rozbehol. Svetová štvorka v tajbrejku zlikvidovala štyri setbaly, z toho tri v rade, potom dominovala a zdolala Marcosa Girona 7:6, 6:2. Proti Sebastianovi Báezovi bude chcieť dosiahnuť siedme víťazstvo v rade.

10:17 - Iga Swiateková vyhrala v semifinále turnaja WTA 1000 v Pekingu, kde za hodinu a štvrť zničila svoju rebríčkovú susedku a 16-zápasovú neporaziteľnosť Cori Gauffovej po výslekdu 6:2, 6:3. Američanke, ktorá mala tento rok najdlhšiu víťaznú sériu na najvyššom okruhu, odplatila porážku zo Cincinnati a vylepšila vzájomnú bilanciu na 8:1. O svoj piaty tohtoročný titul, prvý z prestížnej "tisícovky", sa stretne buď s Jelenou Rybakinovou, alebo Ľudmilou Samsonovou.

Zostrih súboja Swiateková - Gauffová.
Flashscore

10:11 - Daniil Medvedev vykročil za obhajobou triumfu na Masters 1000 z roku 2019 v Šanghaji víťazstvom 6:3, 6:3 nad Čiľanom Cristianom Garínom. V treťom kole bude svetová trojka čeliť repríze svojho vyradenia z tohtoročného Australian Open proti Američanovi Sebastianovi Kordovi.

Zostrih súboja Medvedev - Garín.
Flashscore

09:20 - "Je skvelé, že sa Tour vrátila do Číny. Mali sme niekoľkoročnú absenciu a ja osobne som sa tešil, že tieto turnaje budú opäť v kalendári. Je príjemné byť v Číne v tomto ročnom období, podmienky nie sú príliš extrémne," pochválil Stefanos Tsitsipas v Šanghaji návrat turnajov do Číny po štyroch rokoch.

09:11 - Tommy Paul na turnaji Masters 1000 v Šanghaji zmietol Rakúšana Sebastiana Ofnera 6:3, 6:0 a prerušil sériu piatich prehier. V treťom kole sa americký tenista stretne buď s Francúzom Arthurom Filsom, alebo Španielom Alejandrom Davidovičom.

08:04 - Svetová šestka Stefanos Tsitsipas na úvod turnaja Masters 1000 v Šanghaji nezopakoval zaváhanie z Pekingu. Austrálčana Rinkyho Hijikata zdolal 6:4, 6:2, pričom v posledných piatich gemoch stratil iba dve loptičky, a aj ich druhé vzájomné stretnutie vyhral v dvoch setoch.

Zostrih súboja Tsitsipas - Hijikata.
Flashscore

07:15 - Jelena Rybakinová má tento rok na turnajoch WTA 1000 proti súperkám z TOP 10 bilanciu 5-0. Od roku 2009 len dve tenistky ukončili sezónu neporazené proti hráčkam z elitnej desiatky s minimálne štyrmi víťazstvami - Petkovicová (5-0) v 2011 a Swiateková (6-0) v 2022.