Auger-Aliassime pokračuje v kríze. Swiateková si o finále China Open zahrá s Gauffovou

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Auger-Aliassime pokračuje v kríze. Swiateková si o finále China Open zahrá s Gauffovou

Aktualizované
Iga Swiateková by mala podľa predpokladov ovládnuť China Open.
Iga Swiateková by mala podľa predpokladov ovládnuť China Open.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 6. októbra?

17:33 - Peter Benjamin Privara sa revanšoval za nevydarený finálový súboj z minulej nedele a vo štvrťfinále M15 v tuniskom Monastire v odvete porazil Roberta Cida Suberviho z Dominikánskej republiky 7:5, 6:2. V semifinále si 19-ročný Slovák zahrá s Nemcom Kaiom Wehneltom.

15:30 - Jelena Rybakinová prehrala úvodné štyri zápasy s Arynou Sabalenkovou, ale v posledných dvoch ju zdolala. Vo štvrťfinále turnaja WTA 1000 v Pekingu zvíťazila v súboji grandslamových šampiónok 7:5, 6:2 a uštedrila Bieloruske prvú prehru v pozícii svetovej jednotky. Semifinálovou súperkou nasadenej päťky bude Ľudmila Samsonovová.

Zostrih zápasu Sabalenková - Rybakinová
Flashscore

12:45 - Markéta Vondroušová, Karolína Muchová a Ons Džabúrová doplnili osmičku postupujúcich na tohtoročný Turnaj majsteriek v mexickom Cancúne. Rozhodli o tom piatkové prehry Marie Sakkariovej a Jeleny Ostapenkovej na podujatí WTA 1000 v Pekingu. Už predtým mali účasť istú Aryna Sabalenková, Iga Swiateková, Cori Gauffová, Jelena Rybakinová a Jessica Pegulová.

12:14 - Ľudmila Samsonovová bola v osemfinále turnaja WTA 1000 v Pekingu blízko k vyradeniu, ale vo štvrťfinále sa nenechala zahatať žiadnymi komplikáciami a Jelenu Ostapenkovú zdolala za 66 minút 6:3, 6:2. V semifinále vyzve víťazku duelu medzi svetovou jednotkou Arynou Sabalenkovou a Jelenou Rybakinovou.

11:54 - Félix Auger-Aliassime nedokázal ukončiť viac ako pol roka trvajúcu krízu ani na ázijskom kontinente. Bývalý šiesty hráč sveta podľahol na Masters v Šanghaji Mártonovi Fucsovicsovi 6:7, 6:4, 3:6 a jeho bilancia po marcovom Indian Wells sa zhoršila na 3-11. Maďar sa v treťom kole stretne s Franciscom Cerúndolom.

10:51 - Coco Gauffová pokračuje vo fenomenálnej jazde, ktorú začala začiatkom augusta. Vo štvrťfinále WTA 1000 v Pekingu zdolala 6:2, 6:4 Mariu Sakkariovú, ktorá tak definitívne prišla o šancu štartovať na tohtoročnom Turnaji majsteriek a už nebude môcť dohnať Markétu Vondroušovú, Karolínu Muchovú či Ons Džabúrovú. Americká tínedžerka vyhrala už 16 zápasov v rade. O ďalšie finále sa stretne s neobľúbenou Igou Swiatekovou.

Zostrih súboja Gauffová - Sakkariová.
Flashscore

10:37 - Lorenzo Musetti prekvapujúco ukončil svoju premiéru na Masters v Šanghaji už po prvom dueli. Svetová osemnástka podľahla 184. hráčovi rebríčka Yu-Hsia Hsuovi 3:6, 4:6. Taiwanský kvalifikant si pripísal svoj najcennejší skalp a zároveň len tretie víťazstvo na významnom podujatí na najvyššom okruhu. 

09:48 - Holger Rune pred týždňom v Pekingu prerušil hrozivú sériu siedmich prehier, ale zlepšenie nezaznamenal a z posledných deviatich stretnutí vyhral iba jeden. Dánsky supertalent stroskotal hneď pri svojom debute na Masters v Šanghaji na trápiacom sa Brandonovi Nakashimovi, ktorému podľahol 0:6, 2:6. Američan, ktorý zaznamenal len tretiu tohtoročnú víťaznú sériu, vyzve v treťom kole buď Tomáša Martína Etcheverryho, alebo Zhizhena Zhanga.

Zostrih súboja Nakashima - Rune.
Flashscore

09:14 - Iga Swiateková sa vo štvrťfinále turnaja WTA 1000 v Pekingu poriadne nadrela. V úvodnom sete proti Caroline Garciovej nepremenila setbal, v druhom neudržala náskok 4:1 s dvoma brejkbalmi v rade a celkovo trikrát bola dve loptičky od vyradenia. Svetová dvojka však napokon otočila vývoj a zvíťazila 6:7, 7:6, 6:1. Len o druhé finále od svojho triumfu na Roland Garros si poľská tenistka zahrá s Mariou Sakkariovou alebo Coco Gauffovou.

Zostrih súboja Swiateková - Garciová.
Flashscore

09:00 - "Jošihito sa vrátil do prvého setu a zdramatizoval ho. Takéto veci sa môžu stať. Vyhrať prvý set vám dodá sebavedomie do druhého. A možno mal potom pocit, že sa na prvý set poriadne nadrel a nakoniec z toho nič nebolo. A zrazu cítil, že musí zdolať veľmi vysokú horu, aby zápas otočil," povedal Casper Ruud v Šanghaji po víťazstve nad Jošihitom Nišiokom.

08:48 - Svetová deviatka Casper Ruud pri svojom debute na turnaji Masters 1000 v Šanghaji zdolal Japonca Jošihita Nišioka 7:5, 6:0 a odplatil mu minuloročnú prehru zo Soulu. V treťom kole sa Nór stretne s Američanom Christopherom Eubanksom (h2h 1:1).

Zostrih súboja Ruud - Nišioka.
Flashscore

08:37 - Po senzačnom májovom skalpe Carlosa Alcaraza na antuke v Ríme si Fábián Marozsán pripísal prvé víťazstvo nad hráčom TOP 50 aj na tvrdom povrchu. Na turnaji Masters 1000 v Šanghaji, dva dni pred svojimi 24. narodeninami, maďarský tenista zdolal svetovú jedenástku Alexa de Minaura z Austrálie 6:3, 7:5.

06:20 - Podľa spoločnosti Opta a jej pravdepodobnostného modelu je najväčšou favoritkou na zisk titulu na China Open 2023 Iga Swiateková (25 %).