Bradyho má v Tampe nahradiť Mayfield, Elliott opúšťa Dallas, Smith-Schuster k Patriots

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Bradyho má v Tampe nahradiť Mayfield, Elliott opúšťa Dallas, Smith-Schuster k Patriots

Dokáže Mayfield reštartovať svoju kariéru v Tampe Bay?
Dokáže Mayfield reštartovať svoju kariéru v Tampe Bay?Profimedia
Tampa Bay Buccaneers podpísala ročný kontrakt v hodnote 8,5 milióna amerických dolárov s quaterbackom Bakerom Mayfieldom (27).

Jednotka draftu 2018 zatiaľ v NFL nenaplnila obrovské očakávania, za ktorými výrazne zaostala v Clevelande, Caroline aj LA Rams a teraz má navyše "nahradiť" legendárneho Toma Bradyho. Pre Mayfielda budú "piráti" z floridského polostrova už štvrtým klubom za šesť sezón.

Wide receiver JuJu Smith-Schuster podpísal trojročnú zmluvu za 33 miliónov dolárov s New England Patriots, odkiaľ odišiel do Las Vegas Raiders. Rovnako wide receiver Jakobi Meyers a dohodol sa na úplne totožnom kontrakte.

Po šiestich rokoch končí v Dallase running back Ezekiel Elliott. Cowboys ho vzhľadom na nepresvedčivé výkony prepustili zo svojich služieb. Posilu na pozíciu wide receivera má aj New York Jets, ktorý podpísal Allena Lazarda na štyri sezóny za 44 miliónov dolárov.

Cornerback James Bradberry pokračuje vo Philadelphii, podľa informácií zo zámoria by mal v tíme Eagles zostať takisto Jason Kelce. Michael Thomas bude naďalej súčasťou New Orleans Saints a tackle Kaleb McGary pokračuje v drese Atlanty Falcons, kam prišiel quaterback Taylor Heinicke.

Stephon Gilmore výmenou za voľbu v 5. kole draftu putuje z Indianapolisu do Dallasu. Darren Waller bol zas vymenený z Las Vegas do NY Giants. Minnesota podpísala dvojicu Marcus Davenport a Byron Murphy. Eric Kendricks sa sťahuje k LA Rams.