Garoppolo podpísal s Raiders. Posily pre Broncos a Bears, odchody od Eagles

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Garoppolo podpísal s Raiders. Posily pre Broncos a Bears, odchody od Eagles

Garoppolo bude hrať v NFL za tretí klub.
Garoppolo bude hrať v NFL za tretí klub. Profimedia
Quarterback Jimmy Garoppolo (31) podpísal trojročný kontrakt v hodnote 67,5 miliónov dolárov s Las Vegas Raiders, kde prichádza po pôsobení v San Franciscu.

Raiders po skončení sezóny ukončili spoluprácu s Derekom Carrom, ktorý medzitým zamieril do New Orleans Saints. 49ers posilnili svoj tím na pozícii defenzívneho tacklea, kde z Philadelphie prišiel Javon Hargrave. Eagles opúšťajú takisto ľavý tackle Andre Dillard (Tennessee Titans) a linebacker T.J. Edwards si vybral Chicago.

Bears priviedli takisto linebackera Tremaina Edmundsa a dali mu štvorročnú zmluvu na 72 miliónov dolárov. San Franciso doplnil quarterback Sam Darnold, Bobby Okereke bude výranou posilou pre New York Giants. Tight end Jonnu Smith bol za voľbu v 7. kole draftu vymenený z New England Patriots do Atlanty.

Falcons získali spomedzi voľných hráčov ofenzívneho guarda Chrisa Lindstroma, Davida Onyematu a Jessieho Batesa. Hlavne posledne menovaný safety by mal výrazne zvýšiť silu defenzívy. Za štyri sezóny si príde na 64 miliónov.

Aktívnym mužstvom počas posledných hodín bol Denver Broncos, nakoľko do organizácie prichádzajú guard Ben Powers z Baltimore, rozohrávač Jarrett Stidham bude kryť chrbát Russelovi Wilsonovi a ofenzívny tackle Mike McGlinchey podpísal päťročný kontrakt za 87,5 milióna dolárov. Z Arizony ešte dorazil defenzívny end Zach Allen.

Cleveland Browns získal na štyri roky Dalvina Tomlinsona, defenzívny tackle Dre'Mont Jones zvyšuje kvalitu v organizícii Seattle Seahawks, Jamel Dean predĺžil spoluprácu s Tampou Bay, Jawaan Taylor vymenil Jacksonville za Kansas, Daron Payne sa stal hráčom Washingtonu a cornerback Jalen Ramsey za voľbu v 3. kole draftu putuje z LA Rams do Miami.