Ďalší návrat Toma Bradyho do NFL? Ak by bol záujem, nebránim sa tomu, hovorí

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Ďalší návrat Toma Bradyho do NFL? Ak by bol záujem, nebránim sa tomu, hovorí
Brady by sa nebránil návratu do NFL.
Brady by sa nebránil návratu do NFL.AFP
Bývalá superhviezda amerického futbalu Tom Brady (46) sa vyjadril, že by sa nebránil, aby znova zasiahol do hry v NFL v prípade, že by niektorý z tímov potreboval rozohrávača.

V podcaste Deep Cut bývalý hráč tímov New England Patriots a Tampa Bay Buccaneers povedal, že ak by sa prípadne niektorý z klubov ozval, určite by ho to potešilo.

"Nebránim sa tomu. Neviem, či by mi to liga dovolila, ak by som sa stal majiteľom niektorého z tímov, ale vždy budem v dobrej forme a budem schopný hádzať loptu. Ak by mi to dovolili, tak by to bolo niečo, ako keď sa vrátil Michael Jordan," povedal Tom Brady.

Rekordný sedemnásobný víťaz Super Bowlu ukončil kariéru v roku 2023 po 20 sezónach v NFL. Právom je považovaný za najlepšieho hráča, aký kedy tento šport mal. Brady vyhral šesťkrát s Patriots, siedmy triumf pridal ako člen Buccaneers.

Nedávno podpísal lukratívny kontrakt s televíznou stanicou Fox Sports a od nadchádzajúceho ročníka sa stane expertom. "Som nadšený, vyskúšam si v živote niečo iné. Bude to pre mňa výzva v mnohých smeroch," prezradil.