Ancelotti trénerom Brazílie? Existuje veľká šanca, že príde, vraví Ederson

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Ancelotti trénerom Brazílie? Existuje veľká šanca, že príde, vraví Ederson
Ancelotti by mohol zo starého kontinentu smerovať do Južnej Ameriky.
Ancelotti by mohol zo starého kontinentu smerovať do Južnej Ameriky.Reuters
Brankár Ederson (29) prezradil, že neistota, kto sa stane novým trénerom Brazílie, vyvolala v tíme obavy. Gólman Manchestru City dodal, že so spoluhráčmi diskutovali o tom, že by sa najvyššej funkcie mohol ujať Carlo Ancelotti (63).

Tite skončil ako hlavný kouč po tom, ako Brazília vypadla vo štvrťfinále majstrovstiev sveta v Katare. Brazílska federácia vo februári vydala vyhlásenie, v ktorom poprela správu, že sa ústne dohodla s Ancelottim, ktorý má v Reale Madrid zmluvu do roku 2024.

"Existuje veľká šanca, že príde," povedal Ederson novinárom pred zápasom Brazílie proti Maroku, ktorý je na programe 25. marca.

Hlavný muž medzi tromi žrďami anglického majstra dodal, že sa rozprával s viacerými brazílskymi hráčmi, ktorí hrali, respektíve hrajú pod Ancelottim v Reale Madrid. Medzi aktérmi nemali chýbať Casemiro, Vinícius Jr. či Eder Militao.

"Vraveli mi o ňom, že je to výnimočný tréner, ktorého majú všetci v tíme radi. Je to človek, ktorý má za sebou veľmi úspešnú kariéru, stačí sa pozrieť na jeho životopis. Uvidíme v blízkej budúcnosti, či tu bude, alebo nie."

"Dúfam ale, že nového trénera spoznáme rýchlo. Aj ja som v očakávaní, je tu príliš veľa špekulácií. Bude to Brazílčan alebo zahraničný tréner? Aj my žijeme vo fáze napätia," odhalil z reprezentačnej kuchyne Brazílie Ederson.