Ani 54 bodov Antetokounmpa nestačilo na výhru, Atlanta zvládla drámu v Mexiku

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Ani 54 bodov Antetokounmpa nestačilo na výhru, Atlanta zvládla drámu v Mexiku

Antetokounmpo skóruje cez Toppina.
Antetokounmpo skóruje cez Toppina.Profimedia
Basketbalová NBA mala pred víkendom na programe iba dve stretnutia. Obe sa skončili tesným rozdielom, pričom raz sa tešili domáci, v druhom prípade zase hostia.

Indiana - Milwaukee 126:124

Jannis Antetokounmpo zaknihoval v drese Bucks 54 bodov, 12 doskokov a tri asistencie, lenže aj to bolo z pohľadu hostí málo. Milwaukee nestačilo na Indianu, ktorú potiahli predovšetkým Tyrese Haliburton (29 bodov, 6 doskokov, 10 asistencií) a Bennedict Mathurin (26, 11, 2). 

Pacers si predĺžili šnúru víťazstiev na tri, vo Východnej konferencii sa dostali na rovnakú priečku. Naopak, Bucks ťahali za kratší koniec po sérii troch triumfov, patrí im piata pozícia.

Orlando - Atlanta 119:120

Ešte v úvode záverečnej časti hry viedlo Orlando o 11 bodov, aby nakoniec nepotešilo svojich fanúšikov. Za Atlantu nastrieľal 41 bodov Trae Young, nad 20 bodov (21) sa prehupol už iba Jalen Suggs z Magic. Stretnutie sa odohralo v Mexiku, bol to jeden z dvoch zápasov základnej časti mimo USA. Brooklyn Nets a Cleveland Cavaliers odohrajú 11. januára 2024 súboj v Paríži.

Hawks si vylepšili sezónnu bilanciu na 5-3, vyhupli sa na štvrtú priečku Východnej konferencie. Orlando na druhej strane štyri duely vyhralo a rovnaký počet prehralo, v tabuľke je siedme.