Lakers pokorili obhajcu o 30 bodov, Miami vyhralo každú štvrtinu súboja s Knicks

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Lakers pokorili obhajcu o 30 bodov, Miami vyhralo každú štvrtinu súboja s Knicks

Davis opäť potiahol svoj tím.
Davis opäť potiahol svoj tím.Profimedia
Tretie kapitoly druhého kola play-off sa písali na palubovkách Heat a Lakers. Oba domáce kádre zužitkovali výhodu dobre známeho prostredia a ujali sa vedenia v sérii.

Miami Heat - New York Knicks 105:86 / stav série: 2:1

Séria vyraďovacích bojov medzi Heat a Knicks sa presťahovala na štadión Kaseya Center. Domáci tím nechcel sklamať prítomných fanúšikov a vyhral každú štvrtinu zápasu. Zaujímavosťou je, že v prvých troch častiach stretnutia zakaždým nastrieľal po 29 bodov.

Najproduktívnejším strelcom bol Jimmy Butler, ktorý k výhre prispel 28 bodmi, štyrmi doskokmi a tromi asistenciami. Knicks nedovolili svojmu oponentovi dostať sa cez hranicu 100 bodov, zvíťazili a vedú 2:1.

Los Angeles Lakers - Golden State Warriors 127:97 / stav série: 2:1

Po potupe v podobe prehry o 27 bodov pricestovali Lakers na vlastnú palubovku s úmyslom odplaty. Tú sa im podarilo do bodky naplniť, dokonca aj vylepšiť a protivníka zdolali rozdielom troch desiatok bodov.

Z celkovej produkcie hostiteľov si takmer pätinu uchmatol Anthony Davis, k čomu pridal 13 doskokov a tri asistencie. Rovnako ako Knicks ani Warriors neprekročili 100-bodovú métu, v prvom dueli v Los Angeles neuspeli a musia doťahovať nepriaznivý stav série.