Bezgólové vystúpenie Montrealu i dvoch domácich tímov, štvorbodový Fiala

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Bezgólové vystúpenie Montrealu i dvoch domácich tímov, štvorbodový Fiala

Mladý Košičan predĺžil svoje čakanie na ďalší kanadský bod.
Mladý Košičan predĺžil svoje čakanie na ďalší kanadský bod.TASR
Štvorica súťažných duelov zámorskej hokejovej profiligy priniesla až tri čisté kontá gólmanov, z ktorých nemali radosť hostitelia týchto stretnutí. Jediným úspešným domácim kádrom sa stali LA Kings, keď Edmontonu nastrieľali poltucet zásahov.

Buffalo Sabres - Philadelphia Flyers 0:4

Montreal Canadiens - Seattle Kraken 0:4

Po výhre s víťazstve St. Louis, ktorá znamenala pretrhnutie sedemzápasovej šnúry prehier, nasledovalo pre celok Canadiens neúspešné ťaženie v súboji so Seattlom. Hostiteľom sa nepodarilo streliť ani jediný gól, v ich drese si vyše 14 minút odkrútil aj Juraj Slafkovský. Na strane hostí sa objavila trojica hráčov s bilanciou 1+1 - Beniers, Dunn a Tolvanen. Tímu Kraken sa v nedávnom období zadarilo a piatimi výhrami po sebe si vyslúžil priebežné tretie miesto Západnej konferencie.

Ottawa Senators - Nashville Predators 0:3

Hosťujúci Predators dokázali uspieť aj na ľade Ottawy, bola to pre nich štvrtá výhra v rade a svojmu súperovi tak oplatili prehru spred mesiaca. Séria úspechov vyniesla Nashvillu deviatu priečku západu. V stretnutí so Senators bol najproduktívnejším mužom Filip Forsberg, ktorý si osobné štatistiky skrášlil o jeden presný zásah a gólovú asistenciu.

Blysol sa však aj gólman Juuse Saros, udržal si čisté konto a zo svojho umenia predviedol 38 zákrokov. Vo svojom predchádzajúcom vystúpení ich vytiahol až 64, za poslednú dvojic zápasov tak nazbieral viac nez slušný počet brankárskych intervencií.

Los Angeles Kings - Edmonton Oilers 6:3

Deväťgólové stretnutie ovládli domáci hokejisti Kings a zásluhu na tom majú najma štvorbodový Fiala a trojbodový Kempe. Prvý menovaný strelil v úvodnom dejstve dva presné zásahy, rovnaký počin sa následne podaril Kempemu počas prostrednej tretiny. V záverečnej perióde sa teda čakalo, kto z nich uzavrie svoj hetrik, no nestalo sa. Los Angeles zaznamenalo svoju 24. výhru sezóny, pre Oilers to bola 21. prehra.