Pukač v Stuttgarte neuspel, Szabová aj naďalej neporazená. Ryšavý prehral po 36 sekundách

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Pukač v Stuttgarte neuspel, Szabová aj naďalej neporazená. Ryšavý prehral po 36 sekundách
Szabová zveľadila svoju bilanciu na 7-0.
Szabová zveľadila svoju bilanciu na 7-0.Oktagon MMA
"Diamantový čávo" Róbert Pukač (31) neuspel v hlavnom ťaháku turnaja Oktagon 55 v nemeckom Stuttgarte proti domácemu Christianovi Jungwirthovi (36). Zápasnícka karta ponúkla aj zápasy ďalších slovenských zástupcov.

Lucia Szabová kedysi patrila medzi najväčšie nádeje slovenského MMA. Plány jej pred pár rokmi zmenilo materstvo a hoci pred pár mesiacmi absolvovala v Oktagone zápas v postoji, v Stuttgarte na ňu čakal prvý MMA duel od pôrodu. Rodáčka z Bratislavy predviedla v súboji so skúsenou Poľkou Różou Gumiennou vynikajúci výkon a ukázala svoje grapplingové schopnosti.

Slovenská mamička v Oktagone masakrovala konkurenciu. Teraz ju čaká prvý MMA zápas od pôrodu

Silent Killer bola od úvodných sekúnd lepšou bojovníčkou, už v 1. kole mala dobre chytený armbar, súperka však dokázala vytrvať. Szabová ale dokonale ovládala dianie na zemi, čo potvrdila 22 sekúnd pred koncom merania síl, keď prinútila Poľku vzdať sa po tentokrát úspešnom aplikovaní armbaru.

"Bolo to od začiatku náročné, ale zápas som si veľmi užila. Teší ma, že sme išli do troch kôl a mohla som ju ukončiť, je to skvelý pocit. Stuttgart, ďakujem vám za vašu podporu," povedala v pozápasovom rozhovore bojovníčka, ktorá vylepšila svoj rekord v organizácii na 7-0. Následne zagratulovala svojej matke k narodeninám.

Karol Ryšavý prežil desivé déjà vu z duelu s Losenem Keitom. Arijan Topallaj na neho vybehol extrémne agresívne a zasypal ho spŕškou tvrdých úderov. Po jednom z nich sa bezvládne porúčal k zemi a rozhodca bol nútený boj ukončiť. Nemec zvíťazil na KO už po 36 sekundách. Nedarilo sa ani Čechovi Jakubovi Bahníkovi, hoci ten dotiahol meranie síl s Wahidom Najandom až do bodového verdiktu.

Bývalý UFC fighter Niklas Stolze zaujal nástupom na štýl amerického wrestlera Jeffa Hardyho, dokonca použil aj jeho nástupovku, v klietke proti Mátému Kertézsovi to už taká show nebola. Maďar ho ukončil v 2. kole na submisiu.

Oktagon oznámil aj veľkolepý turnaj na štadióne Deutsche Bank Park vo Frankfurte, na ktorý sa zmestí 55-tisíc divákov. Bude tak jedinou organizáciou sveta, ktorá usporiada dva galavečery na štadiónoch za jeden rok, keďže v júni ju čaká turnaj na pražskom Edene.

Diamantový čávo si prešiel peklom. Róbert Pukač prehovoril o neuveriteľnej premene

Róbert Pukač nastúpil v hlavnom ťaháku proti domácemu Christianovi Jungwirthovi. Zápas pútal pozornosť aj pre okolnosti spred dvoch rokov. Slovenský bojovník vtedy do tretieho kola proti Nemcovi nenastúpil. Tentokrát zvládol všetkých päť kôl, hoci Nemec bol po celý zápas lepším bojovníkom a opraty duelu držal pevne v rukách. Napokon zvíťazil na body.

"Rešpekt pre Roba Pukača, si tvrdý chlap," zakričal po víťazstve a pozdravil sa so svojím protivníkom.