Bouzková, Šramková i Kerberová sú v druhom kole Indian Wells. Badosová sa odhlásila

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Bouzková, Šramková i Kerberová sú v druhom kole Indian Wells. Badosová sa odhlásila
Bouzková ako prvá postúpila do 2. kola tohtoročného Indian Wells.
Bouzková ako prvá postúpila do 2. kola tohtoročného Indian Wells.AFP/Flashscore
Tenisová sezóna sa už naplno rozbehla a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 6. marca?

22:10 - Paula Badosová v stredu nenastúpi na turnaj WTA 1000 v Indian Wells. Španielska tenistka, ktorú už niekoľko mesiacov trápia problémy s chrbtom, sa odhlásila pre bližšie nešpecifikované zranenie. Jej miesto v zostave zaujala Argentínčanka Nadia Podoroská, ktorá s Ashlyn Kruegerovou zahrá o duel proti obhajkyni Jelene Rybakinovej. 

22:00 - Slovenská tenistka Rebecca Šramková sa prebojovala do 2. kola dvojhry na turnaji WTA v Indian Wells. V úvodnom kole zdolala v pozícii kvalifikantky Číňanku Ja-fan Wang 6:4, 6:0. Šramková štartuje v hlavnej súťaži v Kalifornii prvýkrát. Čítajte viac.

Štatistika zápasu.
Štatistika zápasu.Flashscore

21:40 - Tridsaťšesťročná Angelique Kerberová na turnaji WTA 1000 v Indian Wells zdolala Chorvátku Petru Martičovú 6:3, 6:4 a pripísala si druhé víťazstvo od januárového návratu z materskej dovolenky, prvé na individuálnom turnaji. V druhom kole vyzve nemecká finalistka z roku 2019 v súboji grandslamových šampióniek svetovú desiatku Jelenu Ostapenkovú z Lotyšska.

21:24 - Marie Bouzková je prvou hráčkou, ktorá postúpila na prestížnom turnaji v Indian Wells. Česká tenistka na úvod turnaja WTA 1000 deklasovala za hodinu a štvrť dvakrát 6:1 svoju španielsku kamarátku Saru Sorribesovú, s ktorou bude hrať spoločne vo štvorhre. Vyrovnala vzájomnú bilanciu na 2:2. V druhom kole vyzve Anastasiu Potapovovú.

08:30 - "Porazila som Rogera Federera," chváli sa copatá Gui Duoer alias Pineapple. To si len švajčiarska tenisová hviezda na dôchodku zahrala pingpongový zápas na jeden set proti sedemročnému dievčatku, ktoré je národnou šampiónkou vo svojej kategórii v rámci projektu spoločnosti Uniqlo "24 hodín s Rogerom v Šanghaji".

Federer prehral s čínskou stolnotenisovou nádejou napriek predchádzajúcim radám jej trénera. "Loptičky sa ku mne vracajú naozaj rýchlo," uznal 20-násobný grandslamový šampión umenie svojej premožiteľky.