Brighton porazil Crystal Palace a poskočil na siedme miesto, Brentford je už ôsmy

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Brighton porazil Crystal Palace a poskočil na siedme miesto, Brentford je už ôsmy
Hráči Brightonu majú dôvody na oslavu, ich veľmi dobrá sezóna pokračuje.
Hráči Brightonu majú dôvody na oslavu, ich veľmi dobrá sezóna pokračuje.TASR
Futbalisti Brentfordu vyhrali v dohrávke 7. kola anglickej Premier League na pôde posledného Southamptonu. V dohrávanom stretnutí 8. kola porazil Brighton doma Crystal Palace.

Brighton & Hove Albion - Crystal Palace 1:0 (1:0)

Góly: 15. March

Domáci favorit prečkal obrovské možnosti Edouarda, ktorý hlavičkoval tesne vedľa a Oliseho zakončujúceho do brankára, aby otvoril skóre. Mitoma krásnou prihrávkou našiel za obranou Marcha, strelou k žrdi sa nepomýlil.

Crystal Palace viackrát podržal náhradný gólman Whitworth. Dobre čítal hru pred Welbeckom, vytesnil tiež nebezpečné zakončenia zblízka od Estupiňána i MacAllistera. Brighton má na siedmej priečke už 42 bodov, len o dva menej ako piate Newcastle. Hostia sú dvanástym tímom tabuľky.

Southampton FC - Brentford FC 0:2 (0:1)

Góly: 32. Toney, 90+7. Wissa

Brankár Bazunu pravou nohou bravúrne vyrazil strelu Mbeuma, ale na hlavičku nepokrytého Toneyho už nemal žiadny nárok. Vyrovnanie mal na nohe Adams, ktorý síce prekonal Rayu, z čiary odkopol obranca Hickey a výrazne prispel k tomu, že Brentford si okrem čistého konta pripísal aj výhru. Poskočil už na ôsme miesto a iba tri body stráca na piate Newcastle. Southampton ostáva posledný.

Aktuálna tabuľka Premier League.
Aktuálna tabuľka Premier League.Flashscore