Buccaneers prehrali v predĺžení, Chiefs zdolali Rams, prestrelka Eagles s Packers

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Buccaneers prehrali v predĺžení, Chiefs zdolali Rams, prestrelka Eagles s Packers
Philadelphia ako prvý tím sezóny vyhrala desať zápasov.
Philadelphia ako prvý tím sezóny vyhrala desať zápasov.
Profimedia
Philadelphia Eagles ako prvý tím tejto sezóny NFL zaznamenal desiatu výhru. Pozornosť priťahovali viaceré ďalšie zápasy.

Washington Commanders - Atlanta Falcons 19:13

Tennessee Titans - Cincinnati Bengals 16:20

New York Jets - Chicago Bears 31:10

Jets vyhrali svoj siedmy zápas a vo vyrovnanom čele konferencie sa dostali na šieste miesto, ale v divízii sú stále lepšie až dva tímy - Buffalo a Miami. New York porazil hráčov Bears s prehľadom, Wilson skóroval dvakrát touchdown.

Miami Dolphins - Houston Texans 30:15

Jacksonville Jaguars - Baltimore Ravens 28:27

Cleveland Browns - Tampa Bay Buccaneers 23:17pp

Už sa zdalo, že Tampa Bay po dvoch výhrach nasadne na dlhšiu víťaznú vlnu a záver základnej časti bude jej časom, lenže znova prišla prehra, tentoraz po predĺžení proti Clevelandu. Tom Brady si pripísal dve pasové prihrávky, ale hrdinom sa stal domáci Chubb. Buccaneers s bilanciou 5-6 ešte majú šancu na play-off, no musia pravidelne vyhrávať.

Carolina Panthers - Denver Broncos 23:10

Seattle Seahawks - Las Vegas Raiders 34:40

Arizona Cardinals - Los Angeles Chargers 24:25

San Francisco 49ers - New Orleans Saints 13:0

Kansas City Chiefs - Los Angeles Rams 26:10

V repríze januárového zápasu play-off sa tentoraz tešili hráči Chiefs, ktorí súperovi vrátili prehru. Rams zažívajú najhorší vstup do sezóny ako obhajca víťazstva v Super Bowle v histórii, klesli na bilanciu 3-8 a postup do vyraďovacej fázy je v tejto sezóne už iba utópiou.

Naopak, Kansas City je na prvom mieste svojej konferencie a celkovo ide o druhý najlepší tím NFL, pretože vyhral deviaty zápas sezóny. Stačili na to dva touchdowny. Prvý skóroval Travis Kelce, bol už jeho dvanásty v sezóne a zlepšil svoju štatistiku, ktorá je najlepšia v NFL.

Druhý pridal mladý runningback Pacheco. Ďalších štrnásť bodov zariadil vďaka štyrom field gólom a dvom premeneným extra bodom kicker Butker. 

Philadelphia Eagles - Green Bay Packers 40:33

Eagles sa stali prvým tímom aktuálneho ročníka, ktorý sa dostal na hranicu desiatich výhier. Tá jubilejná sa vôbec nerodila ľahko, nakoľko inak trápiaci sa Packers dlho odolávali. Dokonca vyhrali prvú aj štvrtú štvrtinu, ale rozhodujúcou bola druhý časť hry, kedy Philadelphia zvíťazila 14:6.

Sanders skóroval dva touchdowny, kicker Elliott pridal desať bodov. Na druhej strane sa Crosby blysol až pätnástimi, no ani to nestačilo. Obaja kickery zahodili po jednom field góle. Green Bay s Aaronom Rodgersom sa do play-off s bilanciou 4-8 už prakticky nemajú šancu pozrieť. Iba päť tímov vyhralo menej zápasov.