Cancelo zažil vydarený debut. Nagelsmann: Hral veľmi dobre, bol kreatívny

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Cancelo zažil vydarený debut. Nagelsmann: Hral veľmi dobre, bol kreatívny
Portugalčan hýril aktivitou.
Portugalčan hýril aktivitou. Profimedia
Tréner Bayernu Mníchov Julian Nagelsmann (35) pochválil kreativitu novej posily Joãa Cancela (28) pri stredajšej výhre na pôde Mainzu 05, ktorá Bavorom zabezpečila postup do štvrťfinále Nemeckého pohára.

Obranca Cancelo, ktorý prišiel z Manchestru City na hosťovanie do konca sezóny, pripravil pre Erica Maxima Choupo-Motinga úvodný gól, keď Bayern dosiahol prvé víťazstvo v roku 2023. "João dnes hral veľmi dobre. Bol kreatívny, videli ste jeho prvú prihrávku, ako využil vonkajšiu stranu nohy. Boli tam dve veľmi dobré prihrávky na Thomasa Müllera. Veľa vybiehal z hĺbky poľa," povedal Nagelsmann novinárom.

"Myslím, že sa 15-krát pokúsil o šprint do priestoru. Počínal si veľmi dobre. V skutočnosti som nemal žiadne obavy z toho, že bude v zostave. Bol u jedného z najlepších manažérov na svete a odohral pod ním 160 zápasov v Premier League," doplnil lodivod Mníchovčanov s odkazom na manažéra Pepa Guardiolu.

Bayern pred pohárovým víťazstvom v Bundeslige trikrát remizoval, ale Nagelsmann uviedol, že sa neobáva o ich formu. "Pokiaľ ide o našu krízu, myslím si, že existujú horšie, ako je táto. Vo všeobecnosti sme nedosiahli výsledky, ktoré sme chceli a mali získať," uzavrel.