Ďalšie sklamanie Interu, tri body pre Speziu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Ďalšie sklamanie Interu, tri body pre Speziu

Spezia si vyšliapla na slávny Inter.
Spezia si vyšliapla na slávny Inter.Profimedia
Futbalisti Interu Miláno prehrali v predohrávke 26. kola talianskej Serie A na trávniku Spezie 1:2.

Spezia - Inter Miláno 2:1 (0:0)

Góly: 55. Maldini, 87. Nzola - 83. Lukaku

Inter už stratil šancu na majstrovský titul, v dueli so Speziou však chcel potvrdiť úlohu favorita a získať tri body. Prvé dejstvo sa nieslo v réžii milánskeho celku, ktorý na trávniku jasne dominoval a vyslal až 15 striel, z toho šesť do priestoru medzi žrde. Spezia však uštedrila hosťom lekciu z efektivity.

Duel sa mohol vyvíjať inak, ak by Lautaro Martínez v 13. minúte premenil nariadený pokutový kop. Argentínčan však svoj pokus skúsil umiestniť tesne k pravej tyči. Bartlomiej Dragowski vytušil jeho úmysel, hodil sa a bravúrne strelu zlikvidoval.

Do vedenia tak išli v druhom polčase domáci. Daniel Maldini preukázal v pokutovom území výbornú orientáciu, keď si nabehol na brilantný pas a z prvej ho usmernil do ľavého dolného rohu siete. Asistenciu si pripísal M'Bala Nzola, ktorý tri minúty pred koncom riadneho hracieho času rozhodol o víťazstve svojho tímu. Jediný presný zásah Interu zaznamenal Lukaku. "Nerazzuri" sú na priebežnom druhom mieste, Spezia je 17. a získala dôležité body v boji o záchranu.