Djokovičov hladký vstup v Monte Carle, nečakané konce Molčana a Kleina v Splite

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Djokovičov hladký vstup v Monte Carle, nečakané konce Molčana a Kleina v Splite
Aký vstup do turnaja bude mať Novak Djokovič?
Aký vstup do turnaja bude mať Novak Djokovič?Profimedia
Tenisová sezóna sa už naplno rozbehla a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 9. apríla?

22:00 - Novak Djokovič vlani v Monte Carle vypadol v osemfinále po trojsetovej bitke s Lorenzom Musettim a tento rok sa s talianskym mladíkom stretne v rovnakej fáze. Musetti v druhom kole zdolal talentovaného tínedžera Arthura Filsa 6:3, 7:5 a pokúsi sa upraviť svoju bilanciu so Srbom na 2-3.

20:00 - Gaël Monfils hrá na Masters v Monte Carle prvýkrát od finále v roku 2016 a v prvom kole predviedol skvelý obrat. Francúzsky veterán prekonal dva brejky v rozhodujúcom dejstve, keď prehrával 1:4, ale zdolal lucky losera Aleksandara Vukiča 6:7, 6:3, 7:5. V osemfinále sa stretne s nasadenou štvorkou Daniilom Medvedevom.

19:10 - Alexander Zverev vo svojom úvodnom zápase na Masters v Monte Carle zdolal Sebastiana Ofnera 6:3, 6:4. Piaty nasadený sa môže v osemfinále stretnúť so Stefanosom Tsitsipasom, ak dvojnásobný šampión potvrdí úlohu favorita proti Tomásovi Martinovi Etcheverrymu.

17:45 - Srb Novak Djokovič postúpil do osemfinále dvojhry na antukovom turnaji ATP Masters 1000 v Monte Carle. Najvyššie nasadený hráč zdolal v 2. kole Rusa Romana Safiullina hladko 6:1, 6:2.

16:30 - Španiel Carlos Alcaraz v utorok oznámil odstúpenie z turnaja Masters v Monte Carle. Svetová trojka sa nemôže zúčastniť na prestížnom podujatí v Monaku pre zranenie predlaktia. Čítajte viac.

16:10 - Matteo Berrettini prekvapujúco vypadol na turnaji v Monte Carlo Masters po prvom zápase a nenadviaže na nedeľňajší celkový triumf v Marrákeši. Bývalý šiesty hráč sveta, ktorý sa vracia po zranení a prvým víťazstvom v Maroku si zabezpečil návrat do TOP 100 rebríčka, podľahol 3:6, 1:6 trápiacemu sa Miomirovi Kecmanovičovi.

15:11 - V Splite končí prekvapivo aj ďalší nasadený Slovák. Lukáš Klein ako trojka turnaja nestačil na Dána Elmera Møllera, ktorý sa dostal do hlavnej fázy z kvalifikácie. Rodák zo Spišskej Novej Vsi prehral prvý set v tajbrejku 6:7 (3), v druhom outsider zvíťazil pomerom 6:3. Celý duel trval hodinu a 42 minút.

14:27 - Alex de Minaur v úvodnom kole v Monte Carle zničil Stana Wawrinku, ktorý na tomto mieste získal svoj jediný titul z turnajov Masters v roku 2014, 6:3, 6:0. O prvé osemfinále na monackej antuke si Austrálčan zahrá s Tallonom Griekspoorom (H2H 1:2).

14:26 - Sebastian Korda má za sebou pôsobivý štart na Masters v Monte Carle. Američan s českými koreňmi v prvom kole deklasoval finalistu z roku 2022 Alejandra Davidovicha Fokinu, ktorý druhý raz po sebe nezvládol štart na monackej tisícke, 6:1, 6:2. V druhom kole vyzve nasadenú dvojku Jannika Sinnera (H2H 1:1).

Zostrih súboja Korda - Davidovich Fokina.
Flashscore

13:30 - Alex Molčan nepretavil úlohu favorita na víťazstvo v prvom kole antukového challengru v chorvátskom Splite. Slovenská dvojka a siedmy nasadený hráč podujatia podľahol za 84 minút domácemu držiteľovi divokej karty Matejovi Dodigovi 2:6, 4:6.

11:15 - Utorňajší program antukového turnaja Masters v Monte Carle narušil dážď. Organizátori medzitým presunuli začiatok programu na 13:00 nášho času.

07:00 - V chorvátskom Splite bude na miestnom challengri v akcii slovenská dvojica. Alex Molčan najskôr od 11:30 bude čeliť domácemu držiteľovi divokej karty Matejovi Dodigovi, aby následne Lukáš Klein (od 13:00) postavil dánskemu kvalifikantovi Elmerovi Møllerovi.

06:00 - V utorok sa na turnaji v Monte Carle odohrajú veľmi zaujímavé zápasy. Medzi prvými vstúpi do hry Sebastian Korda, ktorý v prvom kole vyzve Alejandra Davidovicha Fokinu, pričom víťaz duelu sa stretne s rozbehnutým Jannikom Sinnerom. Svoj prvý zápas na turnaji odohrá aj úradujúca svetová jednotka Novak Djokovič, ktorý bude čeliť Romanovi Safiullinovi.