Dresy svetového šampionátu (#2): Menej výrazné, nielen ako forma protestu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Dresy svetového šampionátu (#2): Menej výrazné, nielen ako forma protestu

Dresy svetového šampionátu (#2): Menej výrazné, nielen ako forma protestu
Dresy svetového šampionátu (#2): Menej výrazné, nielen ako forma protestuProfimedia
Flashscore pokračuje v predstavovaní dresov účastníkov záverečného šampionátu v Katare. Druhá časť prináša množstvo červenej - jednoduchých kombinácii či na protest.

24. Švajčiarsko 

Jednoduché. S trochou odvahy môžeme povedať, že sú "nudné"? Tradičný červený švajčiarsky dres dopĺňajú v hornej časti tenké biele pruhy.

23. Kanada 

Po švajčiarskom drese prichádza na rad ďalší z kategórie jednoduchých, červených - kanadský. Sú totožné s tými, ktoré kanadskí futbalisti nosili v kvalifikácii. 

22. Tunisko 

Prevládajú jednoduché farby. Červená na "domácej" sade. Biela na "hosťujúcej". Na druhej strane, Tunisania zvolili zaujímavú potlač. Národný tím sa inšpiroval brnením Hannibala, ktoré bolo v krajine objavené pred viac ako sto rokmi. Jedinou chybičkou krásy je obrovské logo Kappa na ramene.

21. Ekvádor

Ekvádorčania zvolili netradičný spôsob. Každá strana má odlišný odtieň žltej farby. Polovicu rozdeľuje kľukatá, nie rovná čiara.

20. Senegal

Senegal sa vzdal svojho tradičného zeleného dresu a do Kataru zvolil model, ktorý sa podobá tomu, v ktorom sa predstavia hráči Ghany. Biely dres má na hrudi národnú trikolóru.

19. Poľsko

Biely dres so sivým motívom na ramenách. Poliaci sa rozhodli pre jednoduchý dizajn, na ktorom vyniká ich červený erb. 

18. Dánsko

Dáni išli do jednoduchej kombinácie vo forme protestu usporiadateľskej krajiny. Tretiu sadu majú celú čiernu, ako znak úcty všetkým robotníkom, ktorí, žiaľ, zomreli počas príprav záverečného šampionátu.

17. Španielsko

Červený dres je nadčasová klasika, s ktorou nemôžu nič pokaziť. Odhliadnuc od toho, "hosťujúca" sada s modrými vlanmi vyznieva príliš experimentálne a rušivo. 

Prvá časť predstavenia dresov účastníkov MS v Katare