Felipe Melo chce prísne tresty pre Alvesa a Robinha: Musia zaplatiť za to, čo urobili

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Felipe Melo chce prísne tresty pre Alvesa a Robinha: Musia zaplatiť za to, čo urobili

Felipe Melo žiada prísne tresty pre Alvesa a Robinha.
Felipe Melo žiada prísne tresty pre Alvesa a Robinha.AFP
Brazílsky veterán Felipe Melo (40) nemá pochopenie pre sexuálne orientované trestné zložiny, ktorých sa dopustili jeho krajania Robinho (40) a Dani Alves (40). V rozhovore pre Globo Esporte sa neváhal vyjadriť k ich kauzám, dôležité podľa neho je, aby si obaja odpykali riadne tresty a odradili ostatných od podobného správania.

Brazílsky internacionál zdôraznil, že dievčatám, ktoré sa stali obeťami incidentov, a ich rodinám patrí úcta. "V prvom rade nikto nie je povinný o tom hovoriť, mali by sme ich za to rešpektovať. Mám 15-ročnú dcéru. Keby to urobili jej, nemyslím si, že by som tu dnes bol a poskytol tento rozhovor," povedal.

Podľa 22-násobného reprezentanta kanárikov by mal byť trest v oboch prípadoch prísny a hlavne vykonaný. "Musia zaplatiť za to, čo urobili. Ak budú odsúdení, niet o tom pochýb. A nech je to poučenie pre ostatných, aby sa niečomu podobnému vyhli. Je to veľmi vážne, nemá zmysel sa z toho vykrúcať. Musia si odpykať trest a po prepustení sa musia resocializovať," pokračoval.

V prípade Daniho Alvesa trojnásobný víťaz Copa Libertadores doplnil, že kaucia by nemala stačiť. "Nie je možné, aby bol už na slobode. Myslím si, že je to príliš málo pre niekoho, kto by niečo také urobil žene. Predstavte si pocity toho dievčaťa, jej rodičov. Keď je ten človek odsúdený, mal by to byť pre neho koniec," uviedol.

"Každý si musí siahnuť do vlastného svedomia. Máme povinnosť vychovávať naše deti a vzdelávať ich. Vychovávať našich synov a dcéry tak, aby sa niečo také nestalo," uzavrel.