Francúzi bojujú v Katare nielen so súpermi, ale aj s vírusom

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Francúzi bojujú v Katare nielen so súpermi, ale aj s vírusom
Radostné gesto Upamecana po víťazstve s Anglickom.
Radostné gesto Upamecana po víťazstve s Anglickom. Profimedia
Vo francúzskom tíme pred nedeľňajším finále futbalových MS v Katare proti Argentíne šarapatí vírus. Obranca Dayot Upamecano (24) a stredopoliar Adrien Rabiot (27) boli od utorka izolovaní od zvyšku mužstva a nenastúpili v semifinále proti Maroku (2:0).

K dvojici sa najnovšie pridal aj krídelník Kingsley Coman, ktorého trápia vysoké teploty. "Upamecano prežil po štvrťfinálovom dueli s Anglickom tri náročné dni. Jeho stav sa zlepšuje a vo finále s Argentínou by mal byť k dispozícii. Horúčku mal aj Kingsley Coman, no verím, že do nedele bude fit rovnako ako Adrien Rabiot. Teraz je chrípkové obdobie a musíme byť opatrní. Pre hráčov je turnaj riadna šichta a ich imunitný systém môže byť trochu oslabený," citovala agentúra AP trénera francúzskej reprezentácie Didiera Deschampsa.

Francúzi sa vďaka semifinálovému triumfu 2:0 s Marokom prebojovali do druhého finále majstrovstiev sveta v rade. Od roku 1962 sa po Brazílii môžu "Les Bleus" stať prvým celkom, ktorému sa podarí titul obhájiť. Finále s Argentínou je v nedeľu na programe o 16:00.